Her er den nye Idol-dommeren

- Kara er som en søster for meg, sier "American Idol"-dommeren Paula Abdul. Nå blir de kolleger.

DOMMERTRIOEN: Nå må Randy Jackson, Paula Abdul og Simon Cowell rydde plass ved bordet til en dommer til.  Foto: All Over Press
DOMMERTRIOEN: Nå må Randy Jackson, Paula Abdul og Simon Cowell rydde plass ved bordet til en dommer til. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Når tre blir til fire... Dommerpanelet i American Idol skal i showets åttende sesong utvides med en ny person. Paula Abdul har så langt vært alene som kvinne, men nå skal hun få støtte av den Grammy-vinnende sangeren og låtskribenten Kara DioGuardi (37).

- Jeg er usikker på om publikum kommer til å godta dette. Vi får se hva tiden viser, sa Paula Abdul på et amerikansk radioprogram hvor hun ble intervjuet om endringene.

- De har alltid prøvd å få til en fjerde dommer, siden det var en del av originalkonseptet Pop Idol, men vi har ikke lykkes med det tidligere. Men nå får vi gi det en ny sjanse, sier hun.

Roser nykommeren

Amerikansk presse klarte å vri disse uttalelsene slik at det hørtes ut som Paula var skeptisk til Kara og hennes inntreden. Det inntrykket har hun prøvd å rette opp i ettertid, og til kjendisbloggeren Perez Hilton understreker hun at Kara er som en søster for henne.

- Dette er en bra ting. Jeg er kjempeglad! Personlig er jeg så begeistret som det er mulig å bli. Jeg tror vi skal klare å få det til å fungere med fire dommere denne gangen. Vi har mange overraskelser i ermet, og det skal bli spennende å se på programmet.

Kara og Paula ble venner for snart ti år siden i New York og det var Paula som inspirerte låtskriveren Kara til å si opp jobben sin i metropolen og bli med henne til Los Angeles for å leve ut drømmen sin.

Bodde sammen

- Kara er som en søster for meg, sier Paula og forteller at jentene bodde sammen i Los Angeles og sammen skrev Kylie Minogues hit "Spinning around" i 2000.

Siden har Kara skrevet og produsert en lang rekke hitlåter for blant andre Celine Dion, Kelly Clarkson og Christina Aguilera, for å nevne noen.

Paula og nykommeren Kara har frem til tirsdag ikke møttes i forbindelse med Idol-innspillingene. men i dag starter opptakene av auditionrunden i New York.

- Jeg har ikke snakket med henne, men jeg regner med at hun er begeistret, sier Kara til People.com.

- Vi skrur opp temperaturen i Idol i år og er overbegeistret over å få Kara med på laget. Hun er smart og elegant og en av Amerikas beste låtskrivere. Vi vet at hun kommer til å tilføre showet ny energi og entusiasme, har Idol-sjefen Simon Fuller sagt i en pressemelding.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!


LES OGSÅ: Paula forfølges av eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer