Her er den nye homsepatruljen

Disse skal jobbe med Per Sundnes i TV3-programmet.

HOMSEPATRULJEN: John André Hanøy, Per Sundnes, Tore Vik, Espen Hilton og Alex Cornelius skal forbedre menn i TV3s nysatsing.  Foto: Dag Knudsen/TV3
HOMSEPATRULJEN: John André Hanøy, Per Sundnes, Tore Vik, Espen Hilton og Alex Cornelius skal forbedre menn i TV3s nysatsing. Foto: Dag Knudsen/TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige måned ble det kjent at NRK-profil Per Sundnes blir en del av den nye «Homsepatruljen». I programmet får en hetro mann hjelp med blant annet klær, interiør og trening av fem homofile menn.

Til nå har det vært hemmelige hvilke fire som skal jobbe sammen med Sundnes, men fredag ble hele patruljen avslørt.

Personlig trener Tore Vik skal sørge for at de heterfile mennene kommer i form. Tore har en lang liste med kjendiskunder som han hjelper med å finne superformen(e), og nå skal han hjelpe de heterofile mennene i Homsepatruljen med trenings- og kostholdstips.

Espen Hilton har jobbet med TV og mote i 12 år, både bak og foran kamera, vært modell og er en mye lest blogger. Nå skal han renske ut gamle grilldresser fra garderobene til folk, og lære dem hvordan klær og stil kan gjøre musegrå menn til feiende flotte typer.

Hår er det Alex Cornelius som skal ta seg av. Han har en lang kundeliste med noen av de mest kjente artistene og skuespillerne i Norge, og nå er det heterofile menn over det ganske land som skal få nyte av godt av Alex’ kyndige frisørhender.

John André Hanøy er seriens handyman. Han har bred erfaring fra mange områder, både styling, interiør og mote. Nå skal han øse av sin kompetanse og hjelpe folk med kreative ideer og stilsikkerhet.

«Homsepatruljen» er basert på det amerikanske konseptet «Queer eye for the straight guy» som også har gått på TV3. Den norske versjonen gikk første gang i 2004 og 2005.
  
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det blir mindre skrulleri 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer