Her er den nye Harry Potter-traileren

Se de første bildene fra «Harry Potter og Dødstalismanene».

EN KAMP: I «Harry Potter og Dødstalismanene del 1» må Harry ta opp kampen mot onde Lord Voldemort.  Foto: Filmweb
EN KAMP: I «Harry Potter og Dødstalismanene del 1» må Harry ta opp kampen mot onde Lord Voldemort. Foto: Filmweb Vis mer
Se traileren og bilder fra «Harry Potter og Dødstalismanene del 1» nederst i saken!
  

SEHER.NO: I høst er det endelig premiere på den syvende Harry Potter-filmen - «Harry Potter og Dødstalismanene - del 1».

Filmatiseringen av den siste boken om den unge trollmannen har blitt delt i to - den første har premiere i november, mens den andre har premiere i juli 2011.

Og fansen har ventet lenge på å få se glimt av det som vil markere slutten på Harry Potter-epoken.

Natt til tirsdag ble den offisielle traileren og de første bildene fra den første filmen sluppet av Warner Bros. Pictures, og det er ventet store ting av de avsluttende filmene i serien.

I «Harry Potter og Dødstalismanene del 1» må Harry, spilt av Daniel Radcliffe, kjempe en kamp på liv og død mot den onde Lord Voldemort, og filmeksperter tror dette vil bli den beste filmatiseringen av bøkene så langt, skriver The Mirror. 

Siden første film ble sluppet i 2001, har Harry Potter-filmene tjent inn svimlende 34,9 milliarder kroner på verdensbasis, og forfatteren bak suksessbøkene, J.K. Rowling, har tjent en formue på historien om den unge trollmannen.

Filmatiseringen av «Harry Potter og Dødstalismanene del 2» ble nylig avsluttet i England, og hovedrolleinnehavere Daniel Radcliffe (20), Rupert Grint (21) og Emma Watson (20) fortalte da at de synes det var fryktelig trist å skulle avslutte noe som har vært en så viktig del av deres liv.

De unge skuespillerne har vokst opp med Harry Potter-filmene, og har blitt superstjerner takket være den enorme suksessen.

- Alle var helt sønderknuste. Det var virkelig, virkelig trist. Vi gråt veldig mye. Det er en veldig merkelig følelse, har Radcliffe sagt om avslutningen av den siste filmen.


20-åringen kunne også avsløre at «Harry Potter og Dødstalismanene» har vært de tøffeste filmene å lage.

- Det var de tøffeste filmene å lage, helt klart. Jeg tror alle vil være enige med meg i det. Men så lenge man er like entusiastisk som vi alltid har vært, klarer man det, har han uttalt.
 
«Harry Potter og Dødstalismanene del 1» har Norgespremiere 19. november!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: - Brøt sammen under filminnspilling

Se traileren og bilder fra «Harry Potter og Dødstalismanene del 1» nedenfor:


VENTER I SPENNING: Fansen har ventet lenge på de siste filmene i Harry Potter-serien. Foto: Filmweb
EN KAMP: I «Harry Potter og Dødstalismanene del 1» må Harry ta opp kampen mot onde Lord Voldemort. Foto: Filmweb
ACTION: Det er ventet at de siste filmene vil bli de beste så langt, og filmene innehar mye spesialeffekter. Foto: Filmweb
MILLIARDER: Harry Potter-filmene har så langt tjent inn svimlende 34,9 milliarder kroner på verdensbasis. Foto: Filmweb
TO DELER: Den siste boken er blitt delt inn i to filmer. Den første har premiere i november, mens den andre har premiere juli 2011. Foto: Filmweb
VOKST OPP: Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson har vokst opp med Harry Potter-filmene, og blitt megastjerner takket være suksessen. Foto: Filmweb