Her er den nye «Gilmore Girls»-traileren

Fansen jubler etter å ha sett den første smakebiten på den nye serien.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor begynte ryktene å svirre om at den populære TV-serien «Gilmore Girls» skal komme tilbake på skjermen, og for noen måneder siden ble ryktene bekreftet.

Det er Netflix og Warner Bros som sammen lager fire nye episoder av TV-serien, der hver episode blir på 90 minutter, ifølge Fox8.com.

Flere av skuespillerne fra den originale serien, som gikk på TVNorge fra 2000 til 2007, har bekreftet at de gjenforenes i Netflix-episodene. 

Onsdag denne uken kom traileren til den nye serien ut, og det er tydelig at interessen er stor hos fansen.

Se traileren øverst i saken!

Allerede har nesten én million personer sett Youtube-videoen, mens over 7000 seere har gitt videoen et likerklikk.

Serien slippes på Netflix den 25. november i år. 

Saken fortsetter nedenfor.

GJENSYN: Lauren Graham (t.v) og Alexis Bledel har gjort enorm suksess i den poulære TV-serien. I serien spiller de mor og datter som også er bestevenninner.  Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album
GJENSYN: Lauren Graham (t.v) og Alexis Bledel har gjort enorm suksess i den poulære TV-serien. I serien spiller de mor og datter som også er bestevenninner. Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album Vis mer

- Jeg er i ekstase

Hittil har det blitt bekreftet at skuespillerne Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Scott Patterson (Luke) og Matt Czuchry (Logan) er med i de kommende episodene.

Da McCarthy gjestet talkshowet «Ellen DeGeneres» i april, avslørte hun at hun også fikk ordnet timeplanen slik at hun også kan være en del av comebacket.

- «Gilmore Girls» var svært nært hjertet mitt i fire år, og jeg fikk ikke timeplanen til å fungere i forhold til innspillingen. For halvannen time siden fikk jeg vite at jeg får til å bli med. Jeg er i ekstase, strålte skuespilleren under talkshowet, ifølge Huffington Post.

Saken fortsetter nedenfor.

TILBAKE: Skuespillerne Scott Patterson og Melissa McCarthy har beggebekreftet at de er med på det etterlengtede comebacket. Foto: © Seth Joel/Corbis
TILBAKE: Skuespillerne Scott Patterson og Melissa McCarthy har beggebekreftet at de er med på det etterlengtede comebacket. Foto: © Seth Joel/Corbis Vis mer

Hintet om gjenforening

Det var skuespiller Scott Patterson, som spilte rollen som Luke Danes i serien, som avslørte at samtalene om en gjenforening var i gang.

- Jeg kan si følgende: Det er samtaler rundt temaet for tiden. Jeg kan egentlig ikke gå inn på detaljer, men det er noe aktivitet. Jeg er håpefull, og jeg er med, sa han ifølge Huffington Post. 

Like etter kommenterte Lauren Graham (48) spilte rollen som Lorelai Gilmore i serien, de den gang ubekreftede ryktene. 

«Folkens. Jeg kan ikke bekrefte dette. Men jeg kan heller ikke nekte for dette...», skrev hun kryptisk på Twitter.

LES OGSÅ: «American Pie»-stjernen delte babynyhet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer