Her er den nye «Gilmore Girls»-traileren

TV-seriens comeback slippes på Netflix neste måned.

GJENSYN: Lauren Graham (t.v) og Alexis Bledel har gjort enorm suksess med Gilmore Girls. I serien spiller de mor og datter som også er bestevenninner.  Foto: NTB Scanpix
GJENSYN: Lauren Graham (t.v) og Alexis Bledel har gjort enorm suksess med Gilmore Girls. I serien spiller de mor og datter som også er bestevenninner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I vinter bektreftet Netflix ryktene om at den populære TV-serien «Gilmore Girls», som gikk på TVNorge fra 2000 til 2007, skulle gjøre et comeback.

Sammen med Warner Bros har de laget fire nye episoder. Hver episode varer i 90 minutter hver og har premiere på Netflix 25. november.

I sommer ble en teaser for serien sluppet, og nå er endelig den offisielle traileren til «Gilmore Girls: A Year in the Life» her også.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg føler meg litt fortapt

I den nostalgi-fylte traileren kan det se ut som om Rory og Lorelai, spilt av Alexis Bledel (35) og Lauren Graham (49), begge har kommet til et veiskille i livet.

Mens Rory virker klar for å flytte tilbake til Start Hollow etter å har studert ved Yale universitet, overveier Lorelai fremtiden med Luke Danes, spilt av Scott Patterson (58), som hun endte opp med i sesongfinalen i 2007.

- Jeg trodde jeg visste nøyaktig hva jeg ville og hvor jeg var på vei, men i det siste virker ting mer tåkete, forteller Lorelai i et klipp.

Rory er heller ikke fornøyd med livet.

- Jeg føler meg litt fortapt i disse dager. Jeg har ingen jobb. Ingen kreditt. Og ingen undertøy, sier hun mens hun drikker whiskey med eks-kjæresten Jess Mariano, spilt av Milo Ventimiglia (39).

Duoen datet også i virkeligheten fra 2002 til 2006.

Da Melissa McCarthy (46) gjestet talkshowet «Ellen DeGeneres» i april avslørte hun at hun også blir en del av TV-seriens comeback.

- «Gilmore Girls» var svært nært hjertet mitt i fire år, og jeg fikk ikke timeplanen til å fungere i forhold til innspillingen. For halvannen time siden fikk jeg vite at jeg får til å bli med. Jeg er i ekstase, strålte skuespilleren under talkshowet, ifølge Huffington Post.

LES OGSÅ: «Gilmore Girls»-Alexis ble mamma i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer