Her er den nye «Fifty shades»-traileren

Den virker uskyldig, men så åpnes en dør …

SEOGHØR.NO:  Torsdag kom den nye traileren for en av vinterens mest omtalte filmer, filmatiseringen av «Fifty Shades of Grey». Filmen har premiere 13. februar neste år.

I hovedrollene er det Dakota Johnson (24) som spiller den uskyldige og uerfarne Anastasia Steel som innleder et dampende hett S&M-forhold til milliardæren Christian Grey, spilt av Jamie Dornan (33).

- Ingen problemer med sex-scenene

24-åringen, som er datter av av Hollywood-stjernene Melanie Grifiith (56) og Don Johnson (64), har ingen problemer med de mange sex-scenene i filmen.

HETE SCENER: Dakota Johnson  og Jamie Dornan i «Fifty Shades of Grey» i februar kommer filmen. Foto: All Over Press
HETE SCENER: Dakota Johnson og Jamie Dornan i «Fifty Shades of Grey» i februar kommer filmen. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har ingen problemer med å gjøre noe som helst. Hemmeligheten er at jeg ikke eier skam, har Dakota tidligere sagt til Elle magazine.

- Det kvinner ønsker

Johnson synes også at det følelsesmessige forholdet mellom Steel og Grey var mer spennende enn alle de erotiske historiene som har fengslet kvinner verden over.

- Da jeg leste boka synes jeg det var mer interessant å se måten de brøt hverandre ned følelsesmessig på, enn sex-scenene. Jeg tror det er en del av kvinnen som ønsker å være den tingen som bryter ned en mann, forteller hun.

Dakotas foreldre Melanie Grifiith og Don Johnson var gift to ganger. Først i seks måneder i 1976, og så fra 1989 til 1995.

LES OGSÅ: - Jeg eier ikke skam