Her er den nye Carrie

AnnaSophia Robb har hovedrollen i den nye serien «The Carrie Diaries».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange ble skuffet da serien om de fire motebevisste kvinnene i «Sex and the city» ble lagt ned etter seks sesonger i 2004. Noen år senere kom to filmer til blandet kritikk.

Nå kommer oppfølgeren «The Carrie Diaries»  i en ny tv-serie som går tilbake i tid og fremstiller hovedpersonen Carrie Bradshaws tenåringsliv på 1980-tallet - før sin suksessfulle spalte og Mr Big.

Mange elsker Sarah Jessica Parker (46) i rollen som den kjærlighetssøkende fashionistaen Carrie, og det er noen flotte høyhælte sko å fylle for den nye «Carrie» AnnaSophia Robb (18).

- Hovedfokuset er på Carrie Bradshaw når hun er 16, 17 år gammel. Hun finner sin første kjærlighet 16 år gammel og det er ikke en gutt – det er Man-hattan, sier filmens prosjektleder Thom Sherman til Entertainment Weekly.

AnnaSophia Robb er blant annet kjent fra rollene i «Charlie and the Chocolate Factory» og «Bridge to Terabithia».
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette bildet skremmer vennene hennes  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer