Her er den nye Bridget Jones-traileren

Fansen jubler etter å ha sett den første smakebiten av den kommende kinofilmen.

SEOGHØR.NO: Milloner av fans gleder seg til å se Renée Zellweger (47), Colin Firth (55)  og Patrick Dempsey (50) i den nye filmen «Bridget Jones Baby».

Filmen har premiere i USA den 16. september i år, og denne uken kom en smakebit på den nye filmen ut.

Se trailer øverst i saken!

Fansen er allerede i ekstase etter å ha sett traileren, og kan nærmest ikke vente til et gjensyn med den klønete og sjarmerende kvinnen.

- Jeg henger sikkert etter, men jeg så nettopp traileren til den nye Bridget Jones-filmen, og den ser sååå bra ut, skriver brukeren «gosullivan92» på Twitter.

En annen fan elsker at «Grey's Anatomy»-stjernen har en av hovedrollene:

- Ser på traileren til Bridget Jones, og jeg har virkelig savnet synet av Patrick Dempsey, skrev «_PennyLane_».

- Jeg er så i ekstase over den nye filmen, skrev «MiaRenshaw» på nettsamfunnet.

Saken fortsetter under bildet.

12 ÅR SIDEN SIST: Den siste Bridget Jones-filmen, «Bridget Jones- På randen», kom ut i 2004.  Foto: UNIVERSAL STUDIOS / Album
12 ÅR SIDEN SIST: Den siste Bridget Jones-filmen, «Bridget Jones- På randen», kom ut i 2004. Foto: UNIVERSAL STUDIOS / Album Vis mer

«Bridget Jones Baby» er den tredje i rekken av den populære filmserien. «Bridget Jones dagbok» ble etterfulgt av «Bridget Jones- På randen» i 2004.

Denne gangen følger vi Bridget som blir gravid. Hun vet imidlertid ikke om det er Colin Firths eller Patrick Dempseys rollefigur som er barnefaren.

Saken fortsetter nedenfor.

HOLLYWOOD-STJERNE: Patrick Dempsey spiller en av hovedrollene i den nye kinofilmen. Han spiller Bridget Jones' elsker.  Foto: Splash News
HOLLYWOOD-STJERNE: Patrick Dempsey spiller en av hovedrollene i den nye kinofilmen. Han spiller Bridget Jones' elsker. Foto: Splash News Vis mer

Holdt seg unna rampelyset

Renée Zellweger, som spiller hovedrollen i filmen, har vakt oppsikt de siste årene for sitt ugjenkjennelige ansikt. Det har flere ganger blitt spekulert i om hun har fått gjennomført plastisk kirurgi.

Utenom oppmerksomheten rundt utseendet, har skuespilleren holdt seg unna rampelyset de siste årene. I et intervju med britiske Vogue forklarte 47-åringen nylig årsaken.

- Jeg ble så lei av å høre min egen stemme. Det var på tide at jeg trakk meg unna og vokste opp litt, sa hun til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

STOR FORANDRING: Bildet til venstre er tatt i 2006, mens bildet til venstre ble tatt i fjor. Hennes store forandring fikk fansen til å spekulere i om hun hadde lagt seg under kniven.  Foto: NTB scanpix
STOR FORANDRING: Bildet til venstre er tatt i 2006, mens bildet til venstre ble tatt i fjor. Hennes store forandring fikk fansen til å spekulere i om hun hadde lagt seg under kniven. Foto: NTB scanpix Vis mer

Zellweger fortalte at hun trådte over i en anonym tilværelse for å få «andre livserfaringer enn Hollywood».

- Jeg gjorde ikke annet enn å jobbe med filmprosjekter. Jeg trengte å bli klokere, jeg trengte flere mennesker å relatere meg til, sa hun.

LES OGSÅ: Dukket opp i samme kjole på samme dag