Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

Her er den nye Bond-piken

Slumdog Millionaire-stjerne Freida Pinto er klar for Agent 007.

SEHER.NO:  Indiske Freida Pinto (25) har blitt superstjerne gjennom suksessen med Oscar-nominerte "Slumdog Millionaire".

Filmen var Pintos første skuespillerjobb noensinne, men etter det enorme gjennombruddet har den vakre 24-åringen fått flust av jobbtilbud. Det skriver Aftonbladet.

Nå er det bekreftet at hun får rollen som den neste Bond-pike og følger dermed i fotsporet til storheter som Britt Ekland, Maud Adams og Izabella Scorupco.

Slumdog Millinoaire-stjernen har skrevet under på en kontrakt verdt drøye 30 millioner kroner for en rolle mot Daniel Craig.

Skuespillerinnen, som tidligere jobbet som modell dater den britiske skuespilleren Dev Patel, er  helt lyrisk etter at tilbudet kom fra regissør Sam Mendes.

- Det kommer til å bli den mest ambisiøse 007-filmen hittil. Prosjektet har vært på gang noen måneder og Freida har alltid drømt om å bli Bond-pike, men innledningsvis var hun for sjenert til å innrømme det,  sier en kilde nær skuespilleren.

Slumdog Millionaire vant åtte Oscar-priser i 2009.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: Jeg er lykkelig på deres vegne