Her er den nye Anna Nicole

Wila Ford kaster alle hemninger i rollen som den avdøde Playboy-modellen Anna Nicole Smith.

SLÅENDE LIKHET: Willa Ford er slående lik Anna Nicole Smith i filmen om hennes liv. Foto: All Over Press
SLÅENDE LIKHET: Willa Ford er slående lik Anna Nicole Smith i filmen om hennes liv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modellen og skuespilleren Anna Nicole Smith var kjent for en evig strøm av skandaler fra hun debuterte i mannfolkbladet Playboy i 1992,  til hun døde kort tid etter å ha fått datteren Danielynn i 2007.

Da filmselskapet Nasser Entertainment bestemte seg for å lage en film om den storbrystede blondinen, var det derfor ikke vanskelig å få laget et tettpakket manus.

Større utfordringer var det å finne den rette skuespilleren til å spille Anna Nicole, men etter mye leting falt valget på 27 år gamle Willa Ford - som i USA er mest kjent for å ha vært med på den amerikanske versjonen av "Skal vi danse?".

Filmen - som foreløpig ikke har fått noen premieredato - skal ifølge CNN blant annet dekke Anna Nicoles oppvekst i Texas før hun ble stripper og jetsett-livet i Hollywood, bryllupet til den 89 år gamle milliardæren J Howard Marshall og forholdet til hennes to barn Daniel og Danielynn.

Filmprodusent Jack Nasser insister imidlertid på at han ikke har laget noe spekulativ film om Anna Nicole.

- Vi vil fokusere på det positive. Vi trengte imidlertid ikke kjøpe noen rettigheter til historien, siden det har blitt skrevet så mye om henne i media, sier han til CNN.

Se bilder fra filmen "Anna Nicole" her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer