Her er den norske Conchita

Gruppa Queentastic presenterer sin egen versjon av MGP-vinneren.

SEOGHØR.NO: Showgruppen Queentastic består av medlemmene Geir Lillejord (45), Dean Erik Andersen (42) og Jon Anders Sundve (26).  Trioen har tidligere gjort suksess med sommershowet  «Allsang på kanten» og «For fulle mugger».

Nå er de aktuelle med «Absolutely Fabulous» på Latter i Oslo.

Ett av numrene gruppa skal vise fram, er den norske versjonen av årets MGP-vinner, Conchita Wurst, som ble kjent som kvinnen med skjegg.

- Det blir ikke helt det sammen som hun gjorde, men det er en fantastisk låt og det er veldig gøy og et bra budskap i hele den opptreden hun hadde. Vi vil trekke det litt lengre ved å lage ny tekst og lage en parodi på hele opptreden, forteller Jon Anders.

Norske talenter.

Geir var nylig semifinalist i «Norske Talenter», og er kjent for rollefigurene sine Berit Bislett og Ulla Hageby.  Geir som aliaset Berit skal være konferansier under sommerens show som har premiere 26. juni.

Kreative sjeler.

Gruppa lager alle kostymer, parykker, makeup og koreografi selv.

- Vi har ikke råd til å ha folk til å gjøre slike ting for oss. Å gå fra mann til dame kan gå fra fem minutter til en halvtime. Hvis vi duller kan det ta opptil to timer. Men - vi har tatt en underholdningsjobb på sparket,  og rett og slett sminket oss i taxien, forteller gjengen.

Geir og Dean har begge jobbet i showbiz i en årrekke, og fikk sitt gjennombrudd med deltagelse i Melodi Grand Prix 2006, med låten «Absolutely Fabulous», som kom på en tredjeplass.

Det tredje medlemmet er Jon Anders. Han er utdannet fra Bårdar Danseinstitutt, og jobber i dag som dansepedagog og koreograf.