«Farmen kjendis»:

Her er den neste «Farmen kjendis»-gården

De norske kjendisene skal inn på en historisk gård i «Farmen»-sammenheng. 

SPILLES INN HER: Når en ny sesong av «Farmen kjendis» skal spilles inn, vil det skje på Finnsvika gård utenfor Halden i Østfold. Her ble også den forrige sesongen med ordinære «Farmen»-spilt inn. Bildet ble tatt sommeren 2016, da Dagbladet besøkte programleder Gaute Grøtte Grav på den idylliske gården. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SPILLES INN HER: Når en ny sesong av «Farmen kjendis» skal spilles inn, vil det skje på Finnsvika gård utenfor Halden i Østfold. Her ble også den forrige sesongen med ordinære «Farmen»-spilt inn. Bildet ble tatt sommeren 2016, da Dagbladet besøkte programleder Gaute Grøtte Grav på den idylliske gården. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

(Seoghør.no): «Farmen kjendis» var en så stor suksess for TV 2 at de ikke var i tvil om at de skulle lage en ny sesong. Castingen til den kommende sesong to, som trolig kommer ut i 2018, pågår i disse dager.

Nå har produksjonen bestemt seg for hvor de neste gårdskjendisene skal bo under oppholdet. Valget har ifølge TV 2 falt på en gård som for fansen allerede er ganske kjent.

Det var nemlig der Laila Lochert (40) stakk av med seieren i forrige ordinære sesong av serien. Det er på Finnsvika i Halden i Østfold at den kommende innspillingen skal finne sted.

Det bekrefter TV 2 selv. I og med at gården ble totalrennover før innspillingen i fjor, passer den ypperlig til kjendisene som skal få bryne seg på gårdslivet 100 år tilbake i tid. På FInnsvika ble det bygget en ny låve før forrige innspilling, og det ble også satt opp et bakstehus og ei smie.

- Det er en veldig idyllisk og flott gård. Vi vil gjøre det koselig og romantisk der inne, sier produsent Raymond Elveland til tv-kanalen.

SVENSKEJÆVLER I FARMEN: Med en avstand på 400 meter er svenskene nærmeste nabo til Farmen-gården. - De er hyggelige, men litt kjipe også, forteller programleder Gaute Grøtta Grav. Video: John T. Pedersen Vis mer

Gården ligger bare et steinkast unna svenskegrensa, og Gaute Grøtta Grav nevnte stikkord som toll, smuglervirksomhet, industrialisering og ugreie svensker for å sette ord på grenseområdets historie.

Dagbladet møtte ham nemlig i fjor sommer, like før innspillingen av sesongen som Lochert vant.

Produksjonens egne, fiktive bakgrunnshistorie handlet da om en gårdssønn som nylig har overtatt «Farmen»-gården etter farens bortgang, men som måtte overlate småbruket til forpakterne (deltakerne) for å ta seg av smuglervirksomheten på landegrensa.

Hva produksjonen finner på til sesong to av populære «Farmen kjendis» er derimot fortsatt uvisst.

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer