Her er den dramatiske samtalen

Hør den dramatiske samtalen mellom Lindsay Lohan og faren, etter at moren gikk amok.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det endte med basketak da Lindsay Lohan (26) og moren Dina (50) var på vei hjem fra en bytur natt til onsdag. En heftig krangel om penger skal ha fått Dina til å angripe datteren.

Lindsay ringte faren Michael fra limousinen hun befant seg i sammen med moren, og nettstedet TMZ.com har fått tak i samtalen som fant sted. Der hevder Lohan at moren har brukt det narkotiske stoffet kokain.

- Pappa, hun er i kokainrus. Hun tar seg på nakken og sånn, sier Lindsay.

Lindsay forteller faren at hun skal ha gitt moren omkring 230.000 kroner, slik at hun kunne redde huset fra å bli tvangssolgt. Det var da Lindsay ba om å få pengene tilbake at krangelen brøt løs.

- Hun sier grusomme ting til meg. Jeg er død for henne akkurat nå. Dette er hva du gjør, pappa. Du ødelegger folk, sier Lindsay, og retter oppmerksomheten tilbake til moren.

- Hun er som djevelen akkurat nå. Jeg har fått et åpent sår på leggen etter det som akkurat skjedde.

Verken Lindsay eller Dina har uttalt seg om det som skjedde i etterkant av situasjonen, men Lindsay ble observert på besøk hos moren dagen etter de røk i tottene på hverandre.

Dina og Lindsay klemte hverandre i det Lindsay satte seg inn i en ventende bil. Politi var også til stede på Dinas eiendom.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mor og datter i heftig fyllekrangel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer