STRÅLER: Demi Lovato ser ut til å ha det svært bra for tiden, både i karrieren og i kjærlighetslivet. Nå er hun aktuell med både nytt album, turné og ny hårfarge - som er kommet til etter denne Women In Entertainment-frokosten på Beverly Hills Hotel i desember. Foto: FameFlynet
STRÅLER: Demi Lovato ser ut til å ha det svært bra for tiden, både i karrieren og i kjærlighetslivet. Nå er hun aktuell med både nytt album, turné og ny hårfarge - som er kommet til etter denne Women In Entertainment-frokosten på Beverly Hills Hotel i desember. Foto: FameFlynetVis mer

Her er Demis kjærlighetserklæring

Demi Lovato kom med personlig bursdagshilsen til Wilmer Valderrama på Twitter.

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Demi Lovato (21) og Wilmer Valderrama (34) har hatt et av-og-på-forhold i en årrekke, men for tiden virker kjærligheten fjellstø.

Da «That '70s Show»-stjernen fylte år denne uken, benyttet den flotte «X Factor»-dommeren sjansen til å vise sin hengivenhet til ham på Twitter.

«Til den morsomste, mest inspirerende, mest utrolige mannen jeg kjenner.. Takk for at du hjalp meg med å komme igjennom mine mørkeste øyeblikk.. Du er i sannhet et lys i denne verden og i mitt liv.. Gratulerer med dagen!!!», skrev Demi i den svært personlige hilsenen (ekstern lenke).

Til teksten publiserte sangerinnen også en bildecollage av de to sammen, bestående av tre ulike fotografier.

Støtte i sykdommen

Etter at det forelskede paret valgte å virkelig satse på forholdet i fjor vinter, har de flere ganger vist sin kjærlighet for verden. Og det er tydelig at de to har vært igjennom mye sammen.

Da Demi fylte 21 år i august, hyllet «Awake»-stjernen henne med sin egen personlige Twitter-hilsen.

«Jeg har vært så stolt over den styrken og forpliktelsen du har bygget opp i livet, fortsett å inspirere oss alle! Gratulerer med dagen, min Demi! Sammen med og ved din side bestandig», twitret Wilmer da, ifølge AccessHollywood.

KLAR FOR ALT: 21-åringen ser ut til å lade opp til «Neon Lights»-turnéen med denne friske hårfargen hun viste frem på Twitter forrige uke.  Foto: Stella Pictures
KLAR FOR ALT: 21-åringen ser ut til å lade opp til «Neon Lights»-turnéen med denne friske hårfargen hun viste frem på Twitter forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Demi Lovato, nå aktuell med albumet «Demi», har tidligere vært svært åpen om sine vanskelige år med rusproblemer, selvmordstanker, selvskading og spiseforstyrrelser. Den unge sangeren og skuespilleren er diagnostisert med bipolar lidelse.

LES OGSÅ: - Å være pappa er mye verre enn å vinne OL-gull