ÅRETS ANSIKT: Disse ti personene sjekker inn første uka på luksushotellet i Mexico. Video: Marie Røssland / Dagbladet / Se og Hør Vis mer

«Paradise Hotel» 2018:

Her er deltakerne i årets «Paradise Hotel»

Stor variasjon i årets utvalgte gjeng.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For et halvt år siden var Martine Lunde og Kevin René Gustavsson de to siste deltakerne som gikk ut døra på luksushotellet i Mexico, som vinnerne av TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Heldigvis ble ikke døra lukket for godt, og en fersk gjeng med spente menn og kvinner er klare for å oppleve alt som venter seg i realityseriens tiende sesong.

Fire bergensere, én mer energisk og høylytt enn den andre. Noen er der for å spille spillet til det fulle, mens andre drømmer bare om opplevelser, nye venner og kanskje litt romantikk. En variert og håndplukket gjeng, med andre ord.

- Jubileumssesongen som nå står på trappene har alt en kan be om – særdeles artige deltakere og legender, drama, romanser og dønn ærlig hooking. Og taktikkeri fra en annen verden (eller kontinent, da), selvsagt. Spillet er definitivt i gang, for å si det mildt, kan TV3s pressekontakt Andreas Framnes melde om eventyret som venter seg på kanalen til våren.

Se og Hør møtte årets deltakere i Mexico like før de sjekket inn på skandalehotellet som ligger i den meksikanske delstaten Jalisco.

Under kan du lese mer om årets utvalgte deltakere:

Joakim Karlsen (20)

Fra: Bergen

Gladgutten Joakim Karlsen sier sjelden nei til en fest. Eller jenter, for øvrig. Flere av festhistoriene hans egner seg ikke på trykk, men han lover at tv-seerne skal få et innblikk.

20-åringen får vondt i magen om noen spør ham om å danse, men han er ikke kjedelig på fest av den grunn, ifølge ham selv.

På spørsmål om hva hans beste partytriks er, svarer han grublende:

- Jeg kan shotte en liter vodka uten å kaste opp. Men da blir jeg veldig full, da.

Vel, for sikkerhetens skyld håper vi han lar trikset ligge igjen i Norge.

Joakim er glad i damer, spesielt vakre brunetter. De skal helst ha grønne øyne og et blendende vakkert smil. Det er derimot én ting han ikke takler hos det motsatte kjønn:

- Hun kan ikke være diva. Det klarer jeg ikke. Men jeg vil helst ikke finne kjærligheten på hotellet. Jeg har aldri hatt kjæreste, så jeg tror ikke at det kommer til å skje, smiler han lurt.

<strong>JOAKIM KARLSEN:</strong> 20-åringen fra Bergen er klar for både fest, taktikk og flotte damer. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
JOAKIM KARLSEN: 20-åringen fra Bergen er klar for både fest, taktikk og flotte damer. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Kristian Jarland (20)

Fra: Bergen

Som bestekameraten til tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Aleksander Sæterstøl, vil man tro at Kristian Jarland har et ess i ermet i konkurransen. Det virker også som om han har sanket inn noen gode tips fra fjorårets storsjarmør.

- Jeg tror jeg bare kommer til å smile, jeg. Et smil er det viktigste du har på kroppen din, og det tror jeg kan få meg langt, sier gladgutten fra Bergen.

Kristian lever for god stemning og en bra fest. Deltakelsen i realityserien var imidlertid ganske tilfeldig.

- Jeg meldte meg egentlig bare på for kødd. Plutselig endte jeg opp her. Jeg lever for et eventyr og jeg elsker å oppleve ting. Har du noen gang snakket med besteforeldrene dine? Det de gjør er å fortelle deg historier fra da de vokste opp, og det ønsker jeg å kunne gjøre i fremtiden også.

20-åringen beskriver seg selv som både snill og omsorgsfull, men er heller ikke fremmed for litt taktikk og spill.

- Jeg er veldig glad i å spille spill, men det spørs om jeg klarer å spille med mennesker, sier han ydmykt.

<strong>KRISTIAN JARLAND:</strong> Den sprudlende bergenseren elsker en god fest, og er klar for å ta Mexico med storm. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
KRISTIAN JARLAND: Den sprudlende bergenseren elsker en god fest, og er klar for å ta Mexico med storm. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Leo Faa (21)

Fra: Stavanger

Livsnyteren Leo er ikke så veldig opptatt av verken spillet eller å vinne «Paradise Hotel». Han elsker nemlig å oppleve så mye som mulig av livets mange gleder.

- Jeg er veldig glad i å sole meg, og er det et sted hvor det er spesielt deilig å sole seg, så er det jo i Mexico på et luksushotell, sier 21-åringen.

Han hadde derfor ikke et stort forklaringsproblem for familie og venner da han plutselig pakket sakene og reiste utenlands, for det er ikke uvanlig at Leo er på reisefot.

Saken fortsetter nedenfor.

- NYE LIV: Se hvordan det har gått med flere «Paradise Hotel»-deltagere fra tidligere sesonger, i eksklusive videoer fra deltagerne selv. Video: Ingrid Cogorno / Se og Hør Vis mer

Spillmessig håper han å finne en sterk partner, slik at han selv bare kan gli gjennom dagene uten å ta noen tøffe valg. Han håper heller ikke at han blir partner med den peneste dama på hotellet.

- Jeg kommer til å være en sånn usynlig hånd som ligger og trekker i tråder. En liten snik, rett og slett, flirer han.

Han avviser sterkt at han kommer til å forelske seg inne på hotellet.

- Nei, nei nei, er du gal? Jeg er 22 år gammel og det er alt for tidlig å finne meg kjæreste nå. Jeg synes 32 år er en fin alder å etablere seg på. Jeg har ti år igjen til å leve livet, sier Leo.

<strong>LEO FLAA:</strong> Gledessprederen fra Stavanger orker ikke å tenke så mye på spillet, men vil heller bruke oppholdet på hotellet til å kose seg til det fulle. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
LEO FLAA: Gledessprederen fra Stavanger orker ikke å tenke så mye på spillet, men vil heller bruke oppholdet på hotellet til å kose seg til det fulle. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Erik Anders Sæter (21)

Fra: Storjord

Det er kun et halvt år til den blonde og blåøyde nordlendingen har en bachelorgrad i statsvitenskap. Likevel var det en stemme i hodet hans som hvisket: «Du er 21 år gammel og har studert i to og et halvt år». Da valgte han å sendte inn en søknad til TV3s elleville eventyr.

Da Erik Anders reiste avsted til Mexico helt uten videre, og selvsagt ikke kunne røpe realitydeltakelsen overfor venner og kolleger, sa han at han skulle være praktikant på en ambassade i Brussel.

- Ingen hadde trodd på meg om jeg sa at jeg skulle ta kurs for å bli personlig trener i Bali, for eksempel. Man studerer ikke statsvitenskap, for så å dra til Bali liksom, sier han.

Han har planer om å vinne «Paradise Hotel», og han har en klar plan for hvordan han skal få til det:

- Er man snill, grei og litt smart, så kanskje det går. Selv om det er en del brødhuer som har kommet langt før.

Og ja, han er forresten også broren til kjendisstylist og tv-profil Erlend Elias.

<strong>ERIK ANDERS SÆTER:</strong> Statsvitenskapsstudenten Erik er klar for å vinne hele konkurransen. Og det skal han gjennom å være en snill - men også smart - taktikker. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
ERIK ANDERS SÆTER: Statsvitenskapsstudenten Erik er klar for å vinne hele konkurransen. Og det skal han gjennom å være en snill - men også smart - taktikker. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Marius Pettersen (21)

Fra: Mjøndalen

Det kan bli vanskelig å ikke like den joviale 21-åringen fra Buskerud. Om han vinner årets «Paradise Hotel», kommer han til å kjøpe seg leilighet. Men aller helst vil han bruke pengene på en vannscooter. Helst begge deler.

Marius ble påmeldt av ei venninne som tenkte at han ville skape god tv-underholdning. Det tror han selv også.

- Jeg er jo en klovn. Det er mye armer og bein. Hæla i taket! Jeg er en ekte festløve, sier han.

Han kaller seg selv en menneskekjenner med tæl, og mener at det ikke vil bli noe problem for han å lese hvordan spillet vil utvikle seg inne på hotellet.

Han påstår at ikke selv en blendende skjønnhet med glimt i øyet kan sette ham ut av spill.

- Jeg blir ikke så lett sjarmert. Jeg er flink til å sette opp en mur, sånn at man ikke kommer så lett inn på meg. Jeg er livredd for følelser og forpliktelser, sier han.

<strong>MARIUS PETTERSEN:</strong> 21-åringen lover at man kommer til å lære mange nye ord og uttrykk når han sjekker inn på skandalehotellet. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
MARIUS PETTERSEN: 21-åringen lover at man kommer til å lære mange nye ord og uttrykk når han sjekker inn på skandalehotellet. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Julie Grindbakken (21)

Fra: Kristiansand

Når den svært energiske Julie åpner munnen, hører det ikke til sjeldenhetene at det kommer ut et gullkorn eller to.

Det var ingen ringere enn hennes egen farmor som ba henne melde seg på det skandaleombruste programmet.

- Vi satt i bilen på vei til hytta, også sier hun: «Julie, du burde melde deg på Paradise Hotel», og jeg tenkte bare: «Herregud, veit hun hva hun anbefaler meg nå?» Jeg tror hun er ganske stolt for at jeg begir meg ut på dette.

- Det er nok ikke alle som har en like kul farmor som meg, skyter hun ut.

Butikkmedarbeideren, som er bosatt i Bergen, er sikker på at det er hennes svært sterke personlighet som vil få henne til topps i konkurransen. I tillegg hevder hun å være relativt god på å få gutta rundt lillefingeren.

- Jeg byr mye på meg selv, sier hva jeg mener og får det som regel som jeg vil. Jeg er kanskje litt manipulerende, sier Julie.

<strong>JULIE GRINDBAKKEN:</strong> Er det noe Julie er klar for, så er det å skape stemning på det idylliske luksushotellet. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
JULIE GRINDBAKKEN: Er det noe Julie er klar for, så er det å skape stemning på det idylliske luksushotellet. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Ine Yri (21)

Fra: Bergen

Da Ines 16 år gamle søster meldte henne på årets jubileumssesong av «Paradise Hotel», kastet hun alt hun hadde i hendene for å bli med.

Studenten fra Askøy er en ekte solstråle med bein i nesa, og man trenger ikke å spørre henne to ganger om hun kan rappe en Karpe Diem-låt eller synge en Taylor Swift-ballade. Hun er nemlig blodfan!

Hun omtaler seg selv som en diskré spiller som vil holde kortene tett til brystet.

- Jeg hadde valgt premiepotten i stedet for kjærlighet, helt klart. Jeg hadde aldri klart å stole på noen inne på «Paradise Hotel». Jeg er ikke med for å finne kjærligheten, langt ifra, sier hun bestemt.

Det herker liten tvil om at hun har satt seg klare mål for deltakelsen. Hun har til og med gått med på å skrive en kontrakt med foreldrene sine om hva hun får og ikke får lov til å gjøre under oppholdet.

- Jeg har blant annet lovet at jeg ikke skal ha sex, meddeler 21-åringen lattermildt.

<strong>INE YRI:</strong> Solstråla fra regnbyen Bergen har strenge krav til seg selv når hun entrer dørene på Paradise Hotel. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
INE YRI: Solstråla fra regnbyen Bergen har strenge krav til seg selv når hun entrer dørene på Paradise Hotel. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Newa Reza (21)

Fra: Oslo

Sprudlende Newa mener at hun kan klare å flørte seg til topps i «Paradise Hotel». Du skal heller ikke se bort ifra at det kan bli noen ektefølte og romantiske følelser for 21-åringen dersom den rette sniker seg inn hotelldørene.

- Jeg er åpen for å finne kjærligheten. Jeg kunne faktisk ha giftet meg også! Det hadde vært fantastisk med et «Paradise Hotel»-bryllup, sier 21-åringen lattermildt.​​

Servitøren fra Oslo er opptatt av å fremme naturlig skjønnhet, noe som var en motivasjon til å melde seg på det mye omtalte programmet.

Hun tror ikke at hun er den typiske «Paradise Hotel»-jenta, men tror heller ikke at venninnene vil bli superoverrasket når de finner ut at hun er en av årets deltakere.

Newa anser seg selv som en lojal person som kan være en drømmepartner for enhver av guttene som sjekker inn på hotellet. Hun har også selv høye forhåpninger til dem.

- Jeg håper det kommer inn masse kjekke gutter, som er morsomme og som jeg kan stole på. Det siste jeg orker er dramatiske gutter, fastslår hun.

<strong>NEWA REZA:</strong> Den søte Oslo-jenta Newa hadde ikke hatt noe imot å finne kjærligheten inne på hotellet. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
NEWA REZA: Den søte Oslo-jenta Newa hadde ikke hatt noe imot å finne kjærligheten inne på hotellet. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Thea Enoksen (20)

Fra: Stokmarknes

Den solbrune og blonde skjønnheten fra nord elsker en god fest og varmegrader, og er med på «Paradise Hotel» bare «for å ha gjort det».

Likevel mener hun at hun er lur nok til å vinne hele sulamitten.

- Jeg er ganske flink til å snakke for meg. Å få guttene rundt lillefingeren kan jo føre til at man kommer langt. Jeg er også snill og følsom, selv om jeg ofte kan bli ansett som en bitch, mener hun.

Saken fortsetter nedenfor.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordret fjorårets «Paradise»-deltakere med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer Vis mer

Til tross for at guttene fort kan la seg sjarmere av hennes selvsikre framtoning, tror hun ikke at det vil bli gjensidig.

- Jeg synes aldri det har vært med noen kjekke gutter på «Paradise Hotel», så forhåpningene er ganske lave. Jeg håper det kommer inn noen som er brune og veldig morsomme. Noen man kan le, danse og ha det gøy med, smiler hun.

Selv om forhåpningene til det motsatte kjønn er så som så, er hun ikke helt lukket for muligheten for å forelske seg under oppholdet i Mexico.

- Vi får se, sier hun lurt.

<strong>THEA ENOKSEN:</strong> Én ting 20 år gamle Thea er sikker på, er at hun ikke kommer til å falle for noen på hotellet. Det er hun for kresen for. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
THEA ENOKSEN: Én ting 20 år gamle Thea er sikker på, er at hun ikke kommer til å falle for noen på hotellet. Det er hun for kresen for. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Cathrine Ingebretsen (20)

Fra: Vennesla

Selv om det ser ut til at den søte sørlandsjenta ikke kunne skadet en flue, er hun ikke redd for å si ifra når noen tråkker henne på tærne.

Likevel var det ekstra hardt for henne å forlate sine nære og kjære til fordel for et forhåpentligvis langvarig opphold på luksushotellet.

- Jeg gråt og gråt på flyplassen. Jeg holdt nesten på å ombestemme meg i siste liten, forklarer hun.

Likevel er hun motivert. Hun vil nemlig vinne premiepotten på 500 000 kroner.

Hennes beste triks i konkurransen vil være å ligge lavt i terrenget og bli venn med de fleste. Man skal heller ikke si noe på Cathrines selvsikkerhet.

- Jeg tror at jeg er ganske mye smartere enn de andre inne på «Paradise Hotel». Eller jeg tror ikke, jeg vet, sier hun.

Hun lar de andre deltakerne stå for romantikken inne på hotellet, for det er hun absolutt ikke interessert i.

<strong>CATHRINE INGEBRETSEN:</strong> Søte Cathrine fra Vennesla har planer om å lure seg gjennom konkurransen. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
CATHRINE INGEBRETSEN: Søte Cathrine fra Vennesla har planer om å lure seg gjennom konkurransen. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Jubileumssesong

Dette blir den tiende sesongen av TV3s mest populære realityserie. Og som seg hør og bør, blir dette markert med en helt spesiell vri.

Like før jul kunne tv-seerne nemlig stemme fram to av åtte tidligere deltakere, såkalte «legender», som skal gjøre comeback i serien.

Samtlige av «legendene» fikk imidlertid reise ned til Mexico, uten å vite hvem av dem som er heldige og får sjekke inn. For «Paradise»-vinneren fra 2015, Pierre Louis Olsson (23), stoppet reisen på Gardermoen.

Da han satte seg på flyet i Oslo følte han seg dårlig, og begynte å kaste opp. Etter en vurdering fra flypersonalet, måtte han forlate flyet og ble lagt inn på sykehus.

- Han kommer ikke til å bli med de andre syv legendene inn på hotellet. Logistikken lot seg dessverre ikke gjøre. Vi kommer ikke til å finne en erstatter, kunne TV3s pressekontakt, Andreas Framnes, fortelle til Se og Hør.

Med Pierre ute av konkurransen, står det nå mellom Carl Aksel Berg Jansen (22), Isabel Raad (23), Magne Robberstad (28), Mathias Pettersen (25), Ann-Marielle Lipinska (28), Aurora Gude (25) og Sofie Sjåstad Vågsæter (24).

Tv-seerne må imidlertid smøre seg med tålmodighet når det gjelder å vite hvem av dem som sjekker inn i årets sesong. Dette blir nemlig ikke avslørt før serien begynner på skjermen i mars.

<strong>KJEMPER OM COMEBACK:</strong> De syv tidligere deltakerne Carl Aksel, Isabel, Mathias, Sophie, Magne, Ann-Marielle og Aurora drømmer om å få nok en sjanse i realityserien. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
KJEMPER OM COMEBACK: De syv tidligere deltakerne Carl Aksel, Isabel, Mathias, Sophie, Magne, Ann-Marielle og Aurora drømmer om å få nok en sjanse i realityserien. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

​LES OGSÅ: Røper «Farmen»-dramaet som ikke ble vist på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer