Her er deltagerne i NRKs nye storsatsing

Til høsten kan du se Jenny Jenssen i knallhard sangduell mot Marion Ravn.

STJERNELAG: Etter det Se og Hør erfarer er Jenny Jensen, Rein Alexander, Kristoffer Tømmerbakke og Marion Ravn blant deltagerne i «Stjernekamp». Foto: Se og Hør
STJERNELAG: Etter det Se og Hør erfarer er Jenny Jensen, Rein Alexander, Kristoffer Tømmerbakke og Marion Ravn blant deltagerne i «Stjernekamp». Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens det skal danses på TV2 på lørdagene denne høsten, skal det synges på NRK.

Den nye storsatsingen «Stjernekamp» er ennå ikke helt ferdig utviklet, og derfor er mye fortsatt hemmelig. Men ut fra det Se og Hør kjenner til går programmet ut på at kjente artister skal opptre live foran et publikum med sanger fra en sjanger de vanligvis ikke forbindes med.

Det har lenge vært spekulert i hvilke artister som vil delta, og etter det Se og Hør erfarer har Anneli Drecker (43), Kristoffer Tømmerbakke (28) fra Erik og Kriss, Marion Ravn (28), Rita Eriksen (46), Rein Alexander (40), Tor Endresen (52), Jenny Jenssen (48) og Tuva Syvertsen (28) fra Valkyrien Allstars alle takket ja til å være med.

I tillegg er det ventet at ytterligere to artister vil slutte seg til laget. Det tyder altså på at det blir en allsidig gjeng som skal boltre seg på lørdagskveldene på statskanalen. Men hvordan er Rein Alexander til å rappe? Og klarer Kriss å synge opera?

Se og Hør har vært i kontakt med flere av artistene, men ingen av dem ønsker å kommentere noe rundt programmet, som er et helt nytt norsk konsept produsert av selskapet Monster.

– Vi kommer til å invitere kjente norske artister til å være med. Å se dem prøve seg i nye sjangre vil bli flaut, gøy og spennende, sa tidligere prosjektsjef i NRK Barbara Jahn da hun uttalte seg om programmet til kanalens nettsider i fjor høst.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke være superstjerne hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer