Her er de verste Oscar-kjolene

Filmstjernene er ikke alltid like heldige med antrekksvalgene til Oscar-utdelingene.

UHELDIGE: Både (f.v) Anne Hathaway - i fjor, Tilda Swinton - i 2008 og Charlize Theron - i 2010, har gjort lite flatterende kjolevalg på Oscar-utdelingen de senere årene. Et par Oscar-statuetter er imidlertid aldri «feil» tilbehør.  Foto: Stella Pictures/ All Over Press
UHELDIGE: Både (f.v) Anne Hathaway - i fjor, Tilda Swinton - i 2008 og Charlize Theron - i 2010, har gjort lite flatterende kjolevalg på Oscar-utdelingen de senere årene. Et par Oscar-statuetter er imidlertid aldri «feil» tilbehør. Foto: Stella Pictures/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag norsk tid kan du igjen følge den prestisjetunge Oscar-utdelingen på Seoghør.no.

Men allerede nå tar vi et tilbakeblikk på tidligere Oscar-utdelinger, der filmstjernenes kjoler står i fokus.

Vanligvis er det knyttet nesten like stor spenning til de kvinnelige skuespillernes antrekk på den røde løperen, som til hvem som stikker av med de gjeve prisene.

For selv om filmdivaene gjerne kan velge og vrake i kjoletilbud fra kjente designere og eksklusive juvelforhandlere, går de sjelden ned den røde løperen uten minst én kjoletabbe.

I fjor var det nok Anne Hathaway (31) som skapte aller mest furore. Hun vant en Oscar for sin rolleprestasjon i «Les Misérables», men den pudderrosa «brystvorte»-kjolen hennes stjal oppmerksomheten.

Den lite flatterende Prada-kjolen, som i siste øyeblikk erstattet Hathaways Valentono-kjole, vakte faktisk så mye reaksjoner at filmstjernen så seg nødt til å gå ut og beklage kjoletabben.

Mens vi venter i spenning på at årets Oscar-kjoler skal åpenbare seg i all sin prakt eller pinsel, kan du se tilbake på tidligere kjoletabber i bildespesialen nedenfor.

Det er ikke bare på Oscar-utdelingen superstjernene får moteekspertene til å sperre opp øynene. Her kan du se og kaste terning på en lang rekke oppsiktsvekkende stjerne-antrekk!

LES OGSÅ: Ekstremslanket seg før filmroller

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer