VERST KLEDD: Motekritikere verden over kaster seg over filmstjernene for å finne ut hvem som var minst heldige med kjolevalget under nattens Oscar-galla. Foto: All Over
VERST KLEDD: Motekritikere verden over kaster seg over filmstjernene for å finne ut hvem som var minst heldige med kjolevalget under nattens Oscar-galla. Foto: All Over Vis mer

Her er de verst kledde på Oscar

Kritikerne sparer ikke på kruttet. Se alle bildene!

Publisert
Se alle bildene nederst i saken!


SEOGHØR.NO: Hollywoods filmelité legger ned mye tid og arbeid i å se best mulig ut når de skrider ned den røde løperen før Oscar-gallaen.

Med hele verdens blikk rettet mot seg på den store kvelden er det ekstremt viktig for filmstjernene å ta seg godt ut. Men ikke alle er like heldige med valget av antrekk.

Motekritikere over hele verden sitter klare til å vurdere kjolene til Hollywoods største navn, og dagen der på må både vinnere og tapere fra årets største prisutdeling tåle slakt i media.

- Meryl Streep så ut til å drukne i sin gullkjole fra Lanvin, som helle ikke satt som den skulle, skriver en kjolekritiker om nattens Oscar-vinner på det amerikanske nettstedet Time Entertainment.

Natalie Portman valgte en kjole fra det legendariske motehuset Dior, men Time Entertainments kritiker forstår ikke hvorfor filmstjernen plukket ut en tantete rød, polkadot-kjole når hun kunne valgt hvilken som helst perle fra Diors historiske kolleksjon.

Og ifølge kritikerne hjelper det ikke alltid at kjolene er laget av verdens største designere.

- «The Help»-stjernen Viola Davis så i første øyekast ut til å ha på seg en flott Vera Wang kjole, helt til man studerer kjolen nærmere og ser at designeren  tilsynelatende har gått vill med saksa, skriver Timeentertainment.com.

En moteskribent på nettstedet Zap2it.com mener at Sandra Bullock beviste at en Marchesa-kjole ikke nødvendigvis betyr en fulltreffer. I alle fall ikke på henne, og kritikeren følger opp med flere kjole-tabber:

- Tanken bak «The Artist»-stjernen Missi Pyles økologiske kjole var god, men den mintgrønne Valentina-kjolen hadde et design som ble alt for komplisert til at det fungerte. Medspiller i samme film, Berenice Bejo, gikk også for mintgrønt. Men Elie Saab-kjolen var langt fra flatterende på stjernen.

«Berinico Bejo kan ikke vinne en Oscar i denne kjolen», skrev en bruker på Twitter om The Artist-skuespillerens festantrekk.

- «Bridesmaids»-skuespiller Melissa McCarthy har tidligere rocket den røde løperen i fantastiske antrekk, men dette så man ingenting til under årets Oscar-utdeling, mener Zap2it.coms moteskribent.

- Shailene Woodley burde tenkt som om to ganger før hun gjorde sin debut på Oscar-løperen i et antrekk som så ut til å ha ligget i noens klesskap siden 1973. Valentine Couture-kjolen kunne kanskje ha fungert på Gwyneth Paltrow, men det gjorde den ikke på Woodley, skriver Zap2it.com, og får støtte av Time Entertainment.

- Denne kjolen får Woodley til å se ut som en 40-åring, mener kritikeren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Årets flotteste Oscar-kjoler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer