Her er de uforglemmelige talentene

Det er ikke bare åtte år gamle Angelina Jordan fra «Norske Talenter», som har tatt verden med storm. Se de fantastiske TV-øyeblikkene!

Foto: YouTube
Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «En stjerne er født» skriver internasjonal presse etter «Norske Talenter»-deltager Angelina Jordans (8) fremførelse av «Bang bang (My baby shot me down)». Sangen sørget for at hun fikk flest stemmer og er nå klar for finale i TV 2-programmet.

Allerede etter hennes første audition vakte hun oppsikt utenfor landegrensene. Den amerikanske nettsiden People plukket raskt opp talentet.

- Den lille jenta gikk ut på scenen med en munn uten tenner, likevel sang hun klassisk jazz med modenhet og visdom som en gammel sjel, skrev de.

Det sjarmerende talentet føyer seg inn i rekken med flere uforglemmelige auditioner.

I 2011 rørte den hjemløse Sør-Koreaneren Sung-bong Choi (24) en hel nasjon og senere en hel verden da han møtte opp til audition og sang «Nella Fantasia».

Duoen Jonathan og Charlotte fikk hele England til å ta til tårene i 2012-versjonen av Britain´s Got Talent. Senere har videoen blitt sett av utrolige 40 millioner ganger på YouTube.

 

Olivia (10), den gang syv år, elsker slanger og dikt. Denne lille sjarmerende jenta ble fort en YouTube-hit etter opptreden på Britian´s Got Talent i 2011. Se, le og bli rørt.

Susan Boyle slo gjennom med et brak etter at hun sang «I dreamed a dream» under Britain´s Got Talent i 2009. Opptreden gjorde henne til en superstjerne. 

Connie Talbot var bare seks år gammel da hun sang «Somewhere over the Rainbow». Dette er kanskje den største hiten fra Britian’s Got Talent. Hele 140 millioner har sett denne.

LES OGSÅ: Angelina vekker oppsikt verden rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer