SAMMEN IGJEN: 20 år etter den første X-Files-episoden ble vist, viste David Duchovny og Gillian Anderson seg sammen på den røde løperen. Foto: FameFlynet
SAMMEN IGJEN: 20 år etter den første X-Files-episoden ble vist, viste David Duchovny og Gillian Anderson seg sammen på den røde løperen. Foto: FameFlynetVis mer

Her er de sammen igjen etter 20 år

David Duchovny og Gillian Anderson har store planer.

SUPERPOPULÆRE: Duchovny og Anderson var ekstremt populære på 1990-tallet. Foto: AP/Scanpix
SUPERPOPULÆRE: Duchovny og Anderson var ekstremt populære på 1990-tallet. Foto: AP/Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: 20 år etter at den aller første episoden av science fiction-serien «The X-Files» kom på TV, viste hovedpersonene David Duchovny (53) og Gillian Anderson (45) seg sammen igjen.

Duchovny og Anderson spite rollene som agentene Mulder og Scully fra 1993 til 2002.

Lørdag så det ut til at de gode ekskollegene koste seg, da de stilte opp på den røde løperen under 20-årsfeiringen i New York.

Tidligere i år ble det bekreftet at «The X-Files»-skaper, Chris Carter, jobber med en ny filmoppfølger til den populære serien.

- Jeg tror Chris jobber med et manus. Han filmer en pilot akkurat nå, så det kan hende han ikke jobber med et manus, men om han gjør det, og Fox ønsker å få filmen laget, vil både Gillian og jeg stille opp, sa Duchovny tidligere i år ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet...


Den britiske avisen skryter av Anderson på den røde løperen.

«Den blonde skuespilleren kunne ha blitt tatt for å være mye yngre enn det hun er, så det var ikke rart at David stilte seg tett inntil henne», skriver avisen.