Her er de nye «Paradise»-gutta

Disse fem snek seg inn og la seg i jentenes senger i løpet av natten.

CHAMELA, MEXICO/OSLO (SEOGHØR.NO): Torsdag kveld var muldvarpenes tid på «Paradise Hotel» over, og samtlige elleve sjekket ut.

I løpet av natten snek det seg fem nye gutter inn og la seg i sengene til jentene som lå og sov.

De fem er Audun Dromnes Sørseth (22), Christer Reiersøl (21), Casper Levin Thoresen (20), Labinot Haziri (20) og Ole Fredrick Karlsen (22).

- Jeg er inne på Paradise Hotel for å spre glans over programmet. Om jeg vinner PH, så betyr ikke pengene så mye for meg. Jeg har nok penger, sier Audun Dromnes Sørseth til Seoghør.no.

Ole Fredrick Karlsen Alder: 22 Bosted: Hokksund Yrke: Lærerstudent Foto: Anton Soggiu/TV3
Foto: Anton Soggiu/TV3
Casper Levin Thoresen Alder: 20 Bosted: Spydeberg Yrke: Rørlegger Foto: Anton Soggiu/TV3
Christer Reiersøl Alder: 21 Bosted: Gjettum Yrke: Treningsinstruktør Foto: Anton Soggiu/TV3
Labinot Haziri Alder: 20 Bosted: Sarpsborg Yrke: Arbeidssøkende. Tidligere rørlegger og kundebehandler. Foto: Anton Soggiu/TV3

Se bilder av de nye deltagerne her:

SJEKKER INN: Labinot Haziri, Casper Levin Thoresen, Christer Reiersøl, Ole Fredrick Karlsen og Audun Dromnes Sørseth. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
SJEKKER INN: Labinot Haziri, Casper Levin Thoresen, Christer Reiersøl, Ole Fredrick Karlsen og Audun Dromnes Sørseth. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

Treningsinstruktøren Christer Reiersøl har tro på seg selv før han sjekker inn.

- Jeg kommer til finalen. Ingen tvil! Det er fordi jeg føler jeg har det som skal til, personligheten til å ta meg langt, forteller han.

Maria Sundby, som allerede har vært en uke på hotellet, syntes det var en trivelig overraskelse å få besøk i løpet av natten.

- Å våkne med en ny gutt i senga var ganske hyggelig. Jeg hadde en anelse om at de ville komme i løpet av natten, så jeg hadde sminket meg før jeg la meg. Det var gøy, sier hun til Seoghør.no.

Se videointervjuer med alle de nye gutta øverst i saken!

Se vår Paradise Hotel spesial episode 2 her:

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.
LES OGSÅ: - Jentene reagerte med skrekk