«Paradise Hotel» 2017:

Her er de nye «Paradise»-bildene av Triana Iglesias

Og nå er premieredatoen klar. 

NIENDE ÅR PÅ RAD: Triana Iglesias er på plass i Mexico for innspillingen av den nye «Paradise Hotel»-sesongen. Foto: TV3/Rune Bendiksen
NIENDE ÅR PÅ RAD: Triana Iglesias er på plass i Mexico for innspillingen av den nye «Paradise Hotel»-sesongen. Foto: TV3/Rune Bendiksen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Innspillingen av den niende sesongen av realityserien «Paradise Hotel» foregår for fullt i idylliske Mexico, og mandag 13. mars starter endelig eventyret på TV3.

- Årets sesong byr på alt det Paradise Hotel-fansen ber om: Drama, romantikk, intriger, allianser og vanskelige valg. Deltakerne er håndplukket ut av en skyhøy bunke med søknadspapirer, og vi gleder oss stort til å vise dem frem for tv-seerne, sier pressekontakt i TV3, Andreas Framnes.

LEDER SHOWET: Triana Iglesias blir ikke lei av å jobbe i idylliske omgivelser i Mexico. Foto: TV3/Rune Bendiksen
LEDER SHOWET: Triana Iglesias blir ikke lei av å jobbe i idylliske omgivelser i Mexico. Foto: TV3/Rune Bendiksen Vis mer

Det er fremdeles ringreven Triana Iglesias (34) som er programleder for realityserien, og da Seoghør.no møtte 34-åringen under innspillingen i Mexico, var hun i strålende humør over å være der igjen.

- Jeg blir ikke lei denne jobben, og jeg er veldig takknemlig for den. Det er alltid like gøy, og det har nok mye å si at det er nye deltakere hele tiden. Innsjekkingen er jo det beste jeg vet, for det er alltid god stemning. Alle er glade og har mye energi, også slipper de jo også å sende noen hjem.

- Føles nytt hver gang

Triana Iglesias har vært programleder for realityserien siden første sesong i 2009, men hun er alltid like spent før hun skal møte deltakerne første gang.

- Jeg gleder meg veldig til ny sesong og nye deltakere. Det er alltid så spennende å se hvordan deltakerne blir etter et par dager inne på hotellet, for de oppfører seg fort helt annerledes. Selv om dette blir niende året jeg gjør dette, føles det helt nytt hver gang, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

PROFF: I tillegg til programlederjobben, har Iglesias også gjort suksess som modell. Det kunne man se på lang vei da pressebildene for årets sesong ble knipset. Foto: TV3 / Rune Bendiksen
PROFF: I tillegg til programlederjobben, har Iglesias også gjort suksess som modell. Det kunne man se på lang vei da pressebildene for årets sesong ble knipset. Foto: TV3 / Rune Bendiksen Vis mer

I år er det fokus på å fremme jenter med sterke personligheter, noe feministen Triana Iglesias elsker.

- Endelig får jentene skinne! Jeg håper det blir å se at jentene holder sammen og støtter hverandre, for det er skikkelig viktig, synes jeg. Jeg hater jo når folk er slemme mot hverandre - selv om Paradise er en konkurranse. Man trenger ikke å være ekle mot hverandre av den grunn. Jeg tror nok man heller kan nå langt dersom man bruker tid på å løfte hverandre opp i stedet for å trykke hverandre ned, utdyper hun.

I MEXICO: Seoghør.nos reporter Kine Falch møtte Triana Iglesias under innspillingen av årets sesong i Mexico. Foto: Lise Rafaelsen
I MEXICO: Seoghør.nos reporter Kine Falch møtte Triana Iglesias under innspillingen av årets sesong i Mexico. Foto: Lise Rafaelsen Vis mer

Sier gjerne ifra

Programlederen og modellen har tidligere bevist at hun gjerne sier ifra dersom hun opplever at noen oppfører seg dårlig inne på hotellet.

I I 2009 tok hun et oppgjør med to av de kvinnelige deltagerne etter at de hadde kalt en realitykollega for en «pedohore».

- Jeg takler ikke når folk er slemme mot hverandre. Jeg synes rett og slett ikke at det er greit, og da føler jeg at jeg er nødt til å si noe, og hadde gjort det igjen, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Tidligere denne uken ble det kjent at det er bloggeren Halvor Harsem (28), også kjent som «kong Halvor», som har fått jobben som web-reporter for TV3s Viafree.

- Jeg tenker jo selvfølgelig at dette er den beste sesongen noen sinne, fordi jeg er med. Men jeg tror faktisk at det er det.

- Jeg tror castingen i år er blant topp fire, etter sesong en og to og i 2012 da da Stian Staysman (34), Iselin Michelsen (26) og den gjengen var med, uttalte han til Seoghør.no.

Se den morsomme videoen med Harsem nedenfor:

PARADISE: Halvor Harsem aka Kong Halvor har en ærlig prat med kamerateamet på Paradise Hotel 2017. Her avslører han blant annet hvem han ser på som sin største motstander, og hva hans hemmelige plan er. Video: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Den nye «Paradise»-reporteren avslører hotellets hemmeligheter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer