Her er de nye «Mesternes mester»-deltagerne

- Datteren min er veldig glad i programmet, forteller Thor Hushovd.

SKAL KJEMPE: Anette Sagen, Thor Hushovd, Vibeke Skofterud og Jan Åge Fjørtoft er fire av de ti deltagerne som i neste sesong skal kjempe om seier i NRK-programmet Mesternes mester. Foto: Se og Hør
SKAL KJEMPE: Anette Sagen, Thor Hushovd, Vibeke Skofterud og Jan Åge Fjørtoft er fire av de ti deltagerne som i neste sesong skal kjempe om seier i NRK-programmet Mesternes mester. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til neste år vil NRK sende enda en sesong av suksess-programmet «Mesternes mester», der en rekke kjente idrettsfolk kjemper mot hverandre i håp om å stå igjen til slutt som vinner.

PROGRAMLEDER: Som vanlig er det Dag Erik Pedersen som skal lede Mesternes mester. Foto: Se og Hør
PROGRAMLEDER: Som vanlig er det Dag Erik Pedersen som skal lede Mesternes mester. Foto: Se og Hør Vis mer
GLEDER SEG: Den tidligere sandvolleyballstjernen Bjørn Maaseide ser fram til å delta i programmet. Foto: NTB scanpix
GLEDER SEG: Den tidligere sandvolleyballstjernen Bjørn Maaseide ser fram til å delta i programmet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå er listen over den kommende sesongens deltagere sluppet.

Bjørn Maaseide, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen, Anne Jahren, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Ragnhild Gulbrandsen, Claus Lundekvam, Siri Eftedal Seland og Thor Hushovd utgjør de ti som skal være med.

Sistnevnte skal i tillegg til å delta i «Mesternes mester», være med i TV 2-programmet «Best av de beste».

Saken fortsetter under bildet.


- Jeg valgte å si ja til begge deler, for dette er to fine programmer. Dessuten er datteren min veldig glad i «Mesternes mester», sier Hushovd til VG.

Neste runde av serien spilles inn langs den franske rivieraen, og Dag Erik Pedersen vil nok en gang være programleder.

- Jeg har drevet med utholdenhetstrening hele livet, og det blir nok min største fordel i «Mesternes mester», sier han til avisen.

Prosjektredaktør i NRK, Pia Basberg, sier til NRK at hun tror den neste rundens cast er den sterkeste noensinne. Og deltager Bjørn Maaseide gleder seg til å reise på tur.

- Det høres ut som de har funnet en bra og variert gjeng. Jeg gleder meg til å bli kjent med dem alle, i tillegg til at jeg tror de har funnet er spennende sted for oss å konkurrere, sier han til Dagbladet.LES OGSÅ: - Gruet meg til å fortelle henne om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer