Her er de mest innflytelsesrike kjendisbarna

Prins George, Harper Seven og Eric Cowell har ikke bare kjendisbarn-status til felles.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det britiske nettbutikken My1stYears har ifølge HelloMagazine kåret lille prins George (8 mnd) av Storbritannia til den mest innflytelsesrike kjendisbabyen i verden.

Han er det førstefødte barnet til hertuginne Kate (32) og prins William (31), og den tredje i rekken til den britiske tronen.

My1stYears har blant annet basert resultatet på foreldrenes status, vennekrets og formue, barnas markedsverdi og hvilket kjendispotensiale de selv har når de selv blir voksne.

Nettstedet skriver at lille Georges rojale kjendisstatus alene kommer til å bidra til milliardøkninger i den britiske økonomien, takket være salg og økt turisme på bakgrunn av den såkalte «George-maniaen» som herjer verden over.

På en god andreplass kommer TV-personlighet Simon Cowells (54) nyfødte sønn Eric Cowell (2 mnd). Ifølge nettstedet er den lille babyen god for over 2,3 milliarder kroner.

Bak Eric Cowell befinner Jay Z (44) og Beyoncés (32) datter Blue Ivy Carter (2) seg. Ikke bare er den lille jenta datteren til et av verdens mektigste artistpar, men hun har også rukket å reise jorden rundt med mamma på «Mrs Carter World Tour», til tross for sine bare to år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer