Her er de mest innflytelsesrike kjendisbarna

Prins George, Harper Seven og Eric Cowell har ikke bare kjendisbarn-status til felles.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det britiske nettbutikken My1stYears har ifølge HelloMagazine kåret lille prins George (8 mnd) av Storbritannia til den mest innflytelsesrike kjendisbabyen i verden.

Han er det førstefødte barnet til hertuginne Kate (32) og prins William (31), og den tredje i rekken til den britiske tronen.

My1stYears har blant annet basert resultatet på foreldrenes status, vennekrets og formue, barnas markedsverdi og hvilket kjendispotensiale de selv har når de selv blir voksne.

FEMTEPLASS: I fjor var lille Harper Seven med pappa David Beckham på mammas moteshow under New York Fashion Week. Den lille skjønnheten fikk selv isdronningen Anna Wintour (t.h.) til å trekke på smilebåndet.  Foto: Twitter / Victoria Beckham
FEMTEPLASS: I fjor var lille Harper Seven med pappa David Beckham på mammas moteshow under New York Fashion Week. Den lille skjønnheten fikk selv isdronningen Anna Wintour (t.h.) til å trekke på smilebåndet. Foto: Twitter / Victoria Beckham Vis mer

Nettstedet skriver at lille Georges rojale kjendisstatus alene kommer til å bidra til milliardøkninger i den britiske økonomien, takket være salg og økt turisme på bakgrunn av den såkalte «George-maniaen» som herjer verden over.

På en god andreplass kommer TV-personlighet Simon Cowells (54) nyfødte sønn Eric Cowell (2 mnd). Ifølge nettstedet er den lille babyen god for over 2,3 milliarder kroner.

Bak Eric Cowell befinner Jay Z (44) og Beyoncés (32) datter Blue Ivy Carter (2) seg. Ikke bare er den lille jenta datteren til et av verdens mektigste artistpar, men hun har også rukket å reise jorden rundt med mamma på «Mrs Carter World Tour», til tross for sine bare to år.

Lille North West (9 mnd), havnet på fjerdeplass, og er spådd en lysende karriere innen Hollywood-eliten - slik sin mor Kim Kardashian (33). Det er heller ikke negativt for kjendisstatuen til North at hennes far er den mektige hip hop-kongen Kanye West (36).

Den lille moteløven Harper Seven, hvis mor og far er superparet Victoria (39) og David Beckham (38), havner ifølge My1stYears liste på femteplass. Helt siden hun ble født, som den eneste jenta i barneflokken på fire, hatt verdens øyne rettet mot seg.

SYVENDEPLASS: Elton John og ektemannen David Furnishs yngste sønn Elijah Joseph Daniel Furnish-John havnet på syvendeplass over verdens mest innflytelsesrike kjendisbarn - ifølge My1stYears. Foto: FameFlynetSweden
SYVENDEPLASS: Elton John og ektemannen David Furnishs yngste sønn Elijah Joseph Daniel Furnish-John havnet på syvendeplass over verdens mest innflytelsesrike kjendisbarn - ifølge My1stYears. Foto: FameFlynetSweden Vis mer

Mamma Victoria var tidlig ute med å kle sin skjønne datter i eksklusive designplagg, og da lille Harper Seven satt på pappas fang på første rad under moteuken i New York i fjor, markerte hun at hun har tatt moteverden med storm.

På sjetteplass kommer den britiske TV-personligheten og sosietets-jenta Tamara Ecclestones (29) datter Sophia, som ble født i mars i år. Elton John (67) og partner David Furnishs (51) yngste sønn Elijah Furnish-John (1) havner på syvendeplass, mens Shakira (37) og den spanske fotballspilleren Gerard Piqués (27) sønn Milan (1) befinner seg på en åttendeplass.

På niendeplass er lille Mia Grace Tindall (3 mnd), prins Georges tremenning, som er den sekstende i rekken til den britiske tronen. Hun er datter av prins Williams kusine Zara (32) Tindall og rugbyspiller Mike Tindall (35).

Lille Rex Wood (1), som er sønn av kjendisparet Fearne Cotton (32) og Jesse Wood (37), stikker av med tiendeplassen.

Se bilder av «Topp 10 mest innflytelsesrike kjendisbarn» under!:

LES OGSÅ: Harper fikk bilde til seks millioner kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer