Her er de i gang på solsenga igjen

Geri Halliwell må være sommerens mest forelskede kjendis.

KLINER TIL: Geri Halliwell og kjæresten Henry Beckwith er for tiden på ferie i Italia. Og de kaster seg over hverandre så raskt de får muligheten. Foto: All Over Press
KLINER TIL: Geri Halliwell og kjæresten Henry Beckwith er for tiden på ferie i Italia. Og de kaster seg over hverandre så raskt de får muligheten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med millioner av kroner i banken etter Spice Girls-suksessen har Geri Halliwell (38) lite å bekymre seg for, noe som har vært spesielt synlig den siste månedene.

For tiden er hun og kjæresten Henry Beckwith i Porto Cervo i italienske Sardinia, og for bare noen uker siden ferierte de på en yacht i Frankrike. 

Som ellers på sin lange ferie så flokker fotografene seg rundt paret, uten at det ser ut til at de to lar seg affisere av det. Geri som har sin egen bikinikolleksjon for Next blir aldri sett i samme bikini, og så fort hun har sjansen kaster hun seg over sin kjære Henry på solsenga.

Paret begynte å date i mars 2009, rett etter at Geri endte forholdet med den italienske foretningsmannen Fabrizio Politi.

- Det krever en sterk mann for å være sammen med en som meg. Jeg tror han har god selvtillitt, men det jeg elsker ham for er at han elsker meg for meg, har Geri sagt tidligere, og legger til at Henry er den første «alfahannen» hun har vært sammen med.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har aldri vært lykkeligere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer