Her er de frekkeste MTV-øyeblikkene

Mandag har musikkanalen sjokkert i 30 år...

30 ÅR: Flere stjerner har sjokkert for åpent kamera på MTV de siste årene. Mandag fyller musikk-kanalen 30 år. Foto: Stellapictures
30 ÅR: Flere stjerner har sjokkert for åpent kamera på MTV de siste årene. Mandag fyller musikk-kanalen 30 år. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De har vært trendsettende, sjokkerende og banebrytende for hele verdens ungdom gjennom flere generasjoner. Mandag fyller musikk-kanalen MTV 30 år.

Det var på MTV at verden først fikk se Michael Jacksons gigantiske musikkvideo-produksjoner, da han ble kanalens første svarte artist til å bli tatt med på kanalens sendeplan. Her har man sett Madonnas stilskifte fra rysjekledd sexsymbol på 80-tallet via spirituelt image på 90-tallet, og tilbake til sexy image igjen ved fylte 50.

Og stjernene vet å bruke MTV til å sjokkere. Kanalen har også bidratt til utallige overskrifter etter sine mange awardshows.

Megastjernen Lady GaGa skapte senest i 2010 furore blant dyrevenere verden over da hun troppet opp på MTV Awards i en kjole bestående av kjøtt.

- Lady Gagas jobb er å gjøre ekstreme ting, og dette er helt klart ekstremt, fordi kjøtt er noe man bør unngå å ha på kroppen, uttalte presidenten i dyrevernorganisasjonen PETA ifølge nettstedet Radaronline.com etter det spesielle opptrinnet.
 
Året før, i 2009, var det hipp hop-stjernen Kanye West som skapte de største overskriftene etter MTV Video Music Awards. Midt under takketalen til den unge countrystjernen Taylor Swift, hoppet Kanye opp på scenen og avbrøt Taylor ved å si at Beyonce burde ha vunnet prisen. Hip hop-artisten gikk senere ut og beklaget hendelsen.

- Jeg er ikke gal, dere. Jeg er bare ekte. Unnskyld for det. Jeg synes virkelig synd på Taylor og jeg er oppriktig lei meg for det. Masse respekt, skrev Kanye West på sin blogg etter MTV-skandalen.

Klining for åpent MTV-kamera har også vakt mye oppsikt gjennom årene. Mest kjent er nok episoden fra 2003, der Madonna klinte til med både Britney Spears og Christina Aguilera under MTV Video Music Awards. Senere har man sett stjerner som Sandra Bullock og Scarlett Johansson kline til på scenen, og så sent som i år løp «Twilight-kjekkas Robert Pattinson ned fra scenen og ga sin filmkollega Taylor Lautner et hett kyss - til ellevill jubel fra publikum.

MTV har i tillegg til å være en arena for de største stjernene, også bygget opp en rekke store stjerner gjennom sine egne programmer som «The Hills», «Jersey Shore» og «The Osbournes».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Westlife-stjernen blir pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer