Her er de første «Farmen»-klippene

Vakker natur, høy temperatur og toppløsbading. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne høsten er det klart for nok en sesong av TV 2-suksessen «Farmen».

14 deltagere har allerede flyttet inn på Berli Gård på grensen mellom Grimstad og Arendal i Aust-Agder, og mandag ble de første klippene fra serien sluppet.

Som vanlig blir det følelser, dramatikk og høylytte krangler. Selv om programleder Gaute Grøtta Grav mener det ikke er tilsiktet fra produksjonens side.

- Vi vil ikke lage et Krangle-Farmen, det er ikke noe poeng, det. Dårlig stemning blir det i alle familier uansett på et eller annet tidspunkt, men her har vi prøvd å finne deltagere som sammen best mulig kan sørge for at gården blir drevet godt. Vi har satt sammen «et team», selv om noen kan mye og andre kan lite, har Gaute sagt tidligere til Se og Hør.

Toppløsbading er det selvsagt også tid til, og i promovideoen får man et glimt av hete scener i tjernet utenfor gården.

- I 1913 hadde den norske staten et motto: «kropp er topp». Og det prøver vi å følge opp på «Farmen». Så folk kler av seg, det er 22 grader i vannet. Gutta har mye muskler som skal vises fram, og jentene synes det er litt plagsomt med bikinitopp. Så det blir litt hud, sa Gaute fra scenen.

«Farmen» har premiere senere i høst.

Se de første klippene fra TV 2-serien øverst i saken!

LES OGSÅ: Bli med inn på Farmen-gården
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer