FINT FOR ALLE: Her kan du lese om syv hoteller som passer for hele familien.
FINT FOR ALLE: Her kan du lese om syv hoteller som passer for hele familien.Vis mer

Her er de beste familiehotellene

Det er ikke bare-bare å finne hotell som passer hele familien. Disse syv gjør jobben.

SEOGHØR.NO: Det er ikke nødvendigvis gitt at både barn og voksne får maks utbytte av ferien. Svært mange hoteller har fokus i den ene eller den andre retningen, men disse syv hotellene som er valgt ut for oss av søkesiden Trivago skulle være midt i blinken for alle.

Hotellene er valgt med god geografisk spredning. Her er norske feriefavoritter som Tyrkia og Mallorca representert, men vi ser ikke bort ifra at også Tyrol kan passe mange.

Leading Family Hotel & Resort Alpenrose (Østerrike)

Her er de beste familiehotellene

Alpene er mer enn en vinterdestinasjon, og dette store hotellet midt i Tyrol er et perfekt aktivitetshotell for barn og voksne. Det er mer enn nok bassenger og lekeapparater, barnepassordninger og så videre som gjør at de voksne kan slappe av og få mer tid til hverandre. Det er også aktiviteter som rafting, golf og tennis, samt at hotellet selvsagt har spa.

Forte Village Resort Castello (Sardinia)

Her er de beste familiehotellene

Dette flotte hotellet ligger omgitt av tropiske hager, med nydelig utsikt til strand og krystallklart hav. Det er hele 21 restauranter her (en av dem med Michelin-stjerne), gokartbane, trampoliner, bowling, bassenger og annen moro. Det er spesielle barnerestauranter og andre aktiviteter, og for de voksne er det blant annet spa og nattklubb.

Hotel Viva Cala Mesquida Resort (Mallorca)

Her er de beste familiehotellene

Den populære bukten Cala Mesquida ligger nordøst på Mallorca, og dette hotellet ligger vakker til, med fine strender, frodig vegetasjon og nydelig, turkis hav. Barna kan boltre seg i miniklubb og flotte bassenger, mens foreldrene nyter livet og gjør minst mulig. Hotellet har fin minigolfbane som passer for hele familien.

Almyra (Kypros)

Her er de beste familiehotellene

Almyra ligger i Pafos, Kypros' fineste ferieby, som for øvrig ligger i vest slik at du får DE solnedgangene. Hotellet har en rekke spesialløsninger tilpasset barn i forskjellige aldre, og er en fryd for de voksne med lekker design, moderne fasiliteter og supert barneprogram. Her kan dere også lære å seile i ferien!

Martinhal Beach Resort & Hotel (Portugal)

Her er de beste familiehotellene

Dette hotellet ligger vest på den nydelige Algarvekysten og grenser til en nasjonalpark, omringet av vakker natur på tre sider og havet på den fjerde. Her er det mer leiligheter og spesielle feriehjem snarere enn vanlige hotellrom. Av aktiviteter kan nevnes windsurfing, delfinsafari, sykling, fotturer og yoga på stranden.

Hotel Sol Principe (Spania)

Her er de beste familiehotellene

Sol Principe ligger i Toremolinos, rett sør for Malaga, med den flotte stranden Playa Mar rett utenfor hotelldøren. Her er barneklubb med Flintstones-tema og restaurant som serverer "Bronto-burger", musikaler av typen Mamma Mia! og Løvenes konge, klatrevegg, dansekurs, spinning, vannaerobic og mye mer.

Hotel Goldcity (Tyrkia)

Her er de beste familiehotellene

I løpet av få år har denne enorme hotellbyen i åssiden over den tyrkiske feriefavoritten Alanya blitt et begrep. Det gedigne anlegget har absolutt alt du kan tenke deg og litt til. Her er eget kjøpesenter, kino, bowlinghall, irsk pub og selvsagt ekte tyrkisk hamam. Hotellet, eller leilighetsbyen om du vil, har egen strand med jevnlige, gratis bussavganger.

 

LES OGSÅ: Luksus i jungelen