Her er de 12 finalistene

12 jenter kom gjennom nåløyet - og er klar for Frøken Norge-finalen.

FINALEKLARE: Øverst fra venstre: Maiken Gaup, Charlotte Rustad, Trine Dønheim og Jasmin Mehrina. Nederst fra venstre: Marita Frøyen, Martine Dønheim, Silje Mathea Nylund og Sara Skjoldnes. Foto: Joon Brandt
FINALEKLARE: Øverst fra venstre: Maiken Gaup, Charlotte Rustad, Trine Dønheim og Jasmin Mehrina. Nederst fra venstre: Marita Frøyen, Martine Dønheim, Silje Mathea Nylund og Sara Skjoldnes. Foto: Joon Brandt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Her er årets finalister i Frøken Norge! To av jentene er tvillinger, Trine (17) og Martine Dønheim fra Ålesund er begge gått helt til finalen!

Mer enn 107.000 stemmer ble avgitt i semifinalen av Frøken Norge! Nå er det klart hvem som skal kjempe i finalen 28. mars på Thon Arena Hotel på Lillestrøm.

Det som skulle være 10 finalister ble til 12. Frøken Norge sjef Geir Hamnes forteller at det var veldig små marginer som skilte en håndfull kandidater som lå rundt topp 10 streken.

- Etter at stemmene fra SMS og web ble sammenfattet med fagjuryens, var det et naturlig skille mellom den 12. og 13. beste. Vi besluttet derfor å utvide antall finalister – med 48 i kvart- og 24 i semifinalen var det ikke feil at det blir 12 i finalen, sier Hamnes.

I finalen skal det kåres to vinnere. Norges kandidat til Miss Universe finalen utpekes av en jury bestående av 10 personer.  Norges kandidat til Miss World kåres med 75% publikumsstemmer og 25% fra juryen i finalen. Hvem som sitter i juryen vil bli kunngjort en uke før finalen.

Årets Frøken Norge-finale vil ikke bli sendt på TV, men høydepunktene vil publikum kunne følge, direkte, i God Kveld, Norge på TV 2 28. mars - ikke minst når selve kåringen finner sted.

FINALISTENE
Her er finalistene i årets konkurranse. På den enkeltes profil ligger det informasjon, bilder og video presentasjon.

LUDO1 – Maiken Madeleine Gaup, TRONDHEIM
LUDO2 – Charlotte Rustad, BEKKESTUA
LUDO3 – Trine Dønheim, ÅLESUND
LUDO4 – Jasmin Mehrina, TRANBY
LUDO5 – Anna Karina Bacca, HJELMELAND
LUDO6 – Siri Kristin Johansen, FROGNER
LUDO7 – Marita Frøyen, SANDANE
LUDO8 – Martine Dønheim, ÅLESUND
LUDO9 – Silje Mathea Nylund, ØYER
LUDO10 – Sara Skjoldnes, SKIEN
LUDO11 – Eli Landa, STAVANGER
LUDO12 - Natasha Ally Hammer, LANGHUS

Avstemmingen startet kl 12.00 11. mars. Du kan stemme ved å sende deltakernummer som SMS til 1901 og/eller gå inn på froken.no for å avgi (gratis) stemme på web. Avstemmingen avsluttes lørdag 28. mars kl 13.00.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Hektisk bak scenen på bikinshoot! SE VIDEO!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer