FIKK HUN HYSJ-PENGER?: Rielle Hunter sammen med datteren, som det viser seg at hun fikk med John Edwards, på vei inn i rettshuset der dethun skal ha vitnet i en sak mot sin tidligere elsker. Edwards etterforskes blant annet for en mistanke om at han skal Foto: AP
FIKK HUN HYSJ-PENGER?: Rielle Hunter sammen med datteren, som det viser seg at hun fikk med John Edwards, på vei inn i rettshuset der dethun skal ha vitnet i en sak mot sin tidligere elsker. Edwards etterforskes blant annet for en mistanke om at han skal Foto: APVis mer

Her er datteren din, John!!

Og nå er spørsmålet om han brukte valgkamppenger for å få moren til å holde munn...

SEHER.NO: Den tidligere amerikanske presidentkandidaten John Edwards ble tatt med buksene nede da forholdet hans til en av de ansatte på kampanjen ble avslørt.

Nå skal en hemmelig DNA-test også ha bekreftet at forholdet har fått en ekstra dimensjon. John Edwards skal nemlig være faren til elskeren Rielle Hunters baby.

Ifølge National Enquirer, som også var de som først avslørte forholdet, skal DNA-testen ha blitt tatt etter at Hunter forsøkte å få finansiell hjelp fra Edwards for den 18 måneder gamle datteren Frances.

Edwards benektet i et intervju med ABC sist sommer at han var barnets far, men han har imidlertid innrømmet at han hadde et forholdet til Hunter fram til 2006.

Den gang skal Edwards politiske avdeling ha betalt Hunters videoproduksjonsselskap 100.000 dollar (600.000 kr), og videre rundt hundre tusen kroner året etter.

Hunter skal ifølge National Enquirer nå ha gått med på å vitne i en sak mot Edwards, der bruken av valgkampmidlene er under lupen. Og i forrige uke ble hun fotografert på vei inn i rettsbygningen, og hun skal ikke ha kommet ut før ni timer seinere. 

Og det store spørsmålet er om den tidligere senatoren fra North Carolina betalte Hunter og hans sekretær hysj-penger for at forholdet og babyen ikke skulle bli kjent.
Edwards tidligere sekretær Andrew Young, sa nemlig i 2007 at han var barnets far. Hunter sa på samme tid at Young var far til barnet, men på barnets fødselsattest står ingen far oppført.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Betalte sykepleier for å føde barn