Her er datteren alle glemte

Jack Osbournes nyfødte datter druknet i nyhetene om farens sykdom.

HER ER PEARL: Jack Osbourne viser fram sin førstefødte datter, Pearl. Foto: Fame Flynet
HER ER PEARL: Jack Osbourne viser fram sin førstefødte datter, Pearl. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Han ble far for første gang i april. To måneder etterpå fikk Jack Osbourne (26) meldingen fra legen om at han hadde multippel sklerose. I mediehysteriet som fulgte, ble kjendisdatteren hans Pearl, nesten glemt. Men ikke nå lenger.

Nylig twitret han flere bilder av sin nyfødte datter, patriotisk iført en kjole med det britiske flagget på. Familien kommer nemlig fra England, til tross for at de bor i USA. Nå er Jack lei av maset rundt helsa si.

- Kjære media, kan dere være så snill å slutte å skape hysteri rundt helsa mi, bare for å selge de dårlige bladene og avisene deres, meddelte han på twitter.

Til tross for å ha levd et liv i rus da han var tenåring, er Jack Osbourne i dag sunnere enn noensinne. Han jobber for tiden med å fremme sport og trening for Reebok.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jack: - Fødselen var en opplevelse for livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer