NYTT PAR: Clooney og den nye kjæresten ankom Venezia i helikopter mandag. Foto: All Over Press
NYTT PAR: Clooney og den nye kjæresten ankom Venezia i helikopter mandag. Foto: All Over PressVis mer

Her er Clooneys nye dame

Hollywood-kjekkasen har falt for italiensk modell.

SEHER.NO: Filmstjernen George Clooney (48) har lenge vært kjent som en av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer, men nå kan det virke som om 48-åringen har forelsket seg.

I juli startet ryktene om at Clooney hadde flørtet med den italienske modellen og TV-stjernen Elisabetta Canalis (30), og nå har de to blitt et par, skriver People.

Mandag viste de seg offentlig for første gang, da de ankom den romantiske byen Venezia i et helikopter sammen.

Ifølge People er Elisabetta med Clooney rundt når han promoterer sin nye film "Men Who Stare at Goats", og nå er de på plass på filmfestivalen i den italienske kanalbyen.

Paret skal ha tilbragt mye tid sammen de siste ukene, blant annet ved Clooneys hus ved Comosjøen i Italia, hvor de har kost seg ved bassenget med hjemmelaget pizza, skriver People.

Hollywood-kjekkasen ble introdusert for sin nye flamme for første gang i Roma, og skal etter ryktene ha hatt øyne for henne også mens han var sammen med ekskjæresten, Sarah Larson...

Canalis - som jobber i MTV - er kjent som litt av en rundbrenner i Italia, og har tidligere datet en rekke fotballstjerner, deriblant Christian Vieri.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: -
Venner trodde Clooney var død