Her er Clooneys nye dame

Hollywood-kjekkasen viste frem den nye flammen på filmfestival i Canada.

STRÅLENDE SKJØNNHET: Skuespiller George Clooney og hans nye flamme Stacy Keibler avbildet på vei ut fra en celeber fest under Toronto Film Festival lørdag forrige uke. Paret så stilig ut i klassiske, matchende antrekk, og ble avbildet smilende både  Foto: All Over Press
STRÅLENDE SKJØNNHET: Skuespiller George Clooney og hans nye flamme Stacy Keibler avbildet på vei ut fra en celeber fest under Toronto Film Festival lørdag forrige uke. Paret så stilig ut i klassiske, matchende antrekk, og ble avbildet smilende både Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller og damemagnet George Clooney (50) er kjent som en sjarmør som foretrekker raske romanser fremfor lange forhold.  

På den internasjonale filmfestivalen i Toronto (TIFF) forrige uke, viste han frem sin ferskeste flamme, skjønnheten Stacy Keibler (31). Paret ble fotografert sammen da de forlot en celeber fest i strålende humør, ikledd stilig matchende antrekk. Det skriver UsMagazine.

Den veltrente blondinen, som er en tidligere bryter og «Dancing With The Stars»-deltaker, virket svært fornøyd med å tilbringe lørdagskvelden med «Up in the Air»-kjekkasen.

«Elsket vintagekjolen fra Armani jeg hadde på meg i går. Tenker på å gå for Armani igjen i kveld:) Jeg har det så gøy på TIFF» skrev hun på Twitter-profilen sin før hun dro på stevnemøtet med Clooney lørdag.

Og ifølge øyenvitner til UsMagazine var ikke den vakre 31-åringen bare «til pynt» for Hollywood-stjernen. Det flotte paret skal ha besøkt to fester sammen i den kanadiske filmbyen lørdag kveld.


Men blondinen solte seg ikke utelukkende i «Ocean's Thirteen»-skuespillerens A-kjendisglans - slik Clooneys ekskjæreste, Elisabetta Canalis (32) er blitt beskyldt for å gjøre.

- Stacy førte sine egne samtaler og fulgte ikke bare i hælene på Clooney som en hundevalp, sier en kilde til magasinet.

- De to fungerer åpenbart ikke kun som et par, men også hver for seg. Stacy klarte seg virkelig alene. George var ikke overbeskyttende og trengte ikke å passe på henne, forteller et øyenvitne videre.

En slik selvstendig kvinne virker som akkurat det Hollywood-hunken, som har sverget at han ikke vil gifte seg igjen, er ute etter...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her frir han på norsk TV