NYTT PAR: Chris Martin ble denne helgen fotografert i full omfavnelse med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis.  Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR: Chris Martin ble denne helgen fotografert i full omfavnelse med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis. Foto: NTB ScanpixVis mer

Her er Chris Martins nye kjæreste

Chris Martin falt for britisk skuespiller.

SEOGHØR.NO: Lørdag var det ingen tvil om at Chris Martin (38) har kommet over eks-kona Gwyneth Paltrow (43). Coldplay-vokalisten ble fotografert i full omfavnelse med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis (31).

Paret hygget seg som turister i Paris’ gater. De brydde seg ikke om lange blikk, men kysset hverandre lidenskapelig foran fotografene.

- Paret var uadskillelige mens de så på landemerkene og nøt atmosfæren, skriver den britiske avisen Daily Mail som også publiserer bilder av det ferske paret i Paris.

Danset i gatene

Annabelle er kjent fra TV-serier som «The Tudors» og «Peaky Blinders». Det er ennå ikke kjent hvordan hun og Chris møtte hverandre, men for forbipasserende i Paris var det ingen tvil om at paret er svært forelsket. Martin og Wallis danset til og med nedover fortauet i Paris på et tidspunkt.

GOD STEMNING: Paltrow og eksmannen Chris Martin er fremdeles gode venner. Her er de sammen i januar i fjor like før bruddet ble kjent.  Foto: Ap
GOD STEMNING: Paltrow og eksmannen Chris Martin er fremdeles gode venner. Her er de sammen i januar i fjor like før bruddet ble kjent. Foto: Ap Vis mer

I mars i fjor kom nyheten om at stjerneparet Gwyneth Paltrow og Chris Martin  skulle skilles etter ti år som ektepar. Bruddet skal ha vært gjensidig, og de har fremdeles en svært god tone, bor like ved hverandre og samarbeider tett om barna Apple (11) og Moses (9).

Etter bruddet har Chris blitt koblet til stjerner som Kylie Minogue, Rihanna og Jennifer Lawrence. Gwyneth Paltrow er sammen med TV-produsent Brad Falchuk.

LES OGSÅ: Her er stjerneparene som skilte lag i sommer

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.