NY SVEIS OG SKYHØYE KRAV: Cheryl Cole avbildet på feiringen av sin 28-årsdag i forrige uke. Nå har hun laget en lang liste med krav til Ashley Cole som han må innfri om de skal bli sammen igjen.  Foto: All Over Press
NY SVEIS OG SKYHØYE KRAV: Cheryl Cole avbildet på feiringen av sin 28-årsdag i forrige uke. Nå har hun laget en lang liste med krav til Ashley Cole som han må innfri om de skal bli sammen igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Her er Cheryls kravliste til utro-Ashley

Og det vil koste fotballstjernen Ashley Cole 85 millioner kroner å vinne tilbake Cheryl Cole.

Publisert
SEHER.NO: Popartisten og TV-stjernen Cheryl Cole (28) valgte for ni måneder siden å skille seg fra ektemannen Ashley Cole (30), etter at flere kvinner stod fram i britiske medier og hevdet han hadde vært utro med dem.

Etter at Cheryl overraskende mistet jobben som dommer i den amerikanske utgaven av TV-programmet «X Factor» før serien startet på TV, har imidlertid paret funnet tilbake til hverandre. Duoen har blant annet tilbragt tid sammen i sitt tidligere hus, som Ashley beholdt etter bruddet.

Nå skal Chelsea-spilleren ha gått med på en liste av krav fra sin eks-kone for at hun skal gå med på at de to gifter seg på ny. Kravene vil koste fotballstjernen cirka ti millioner pund, eller om lag 85 millioner norske kroner, skriver The Sun.

For det første ønsker Cheryl seg et nytt familiehjem, slik at de kan kvitte seg med villaen i Surrey - som de delte mens han var utro mot henne. I tillegg ønsker hun seg et avansert og bra studio, som er designet til spesielt til «Girls Aloud»-sangerens spesifikasjoner. Men dette er langt fra alt hun nå ønsker seg - og som hun skal ha fått innvilget.

Cheryl krever nemlig også et sted i Los Angeles der de kan unnslippe hverdagen, og samtidig komme seg unna offentligheten om de ønsker det. Et av kravene skal også være at de skal ha en topphemmelig bryllupsseremoni, pluss en bryllupsreise av det slaget hun opprinnelig bare kunne drømt om.

Kravene kommer, ifølge den britiske avisen, på toppen av en splitter ny ring, som skal koste om lag 1,4 millioner kroner.


Tirsdag ble det skrevet at det eneste som skal stå i veien for et snarlig bryllup mellom de to er Cheryls mor Joan Callaghan. Ashley skal  ha gitt Cheryl klar beskjed om at det ikke er aktuelt å la hennes mor flytte inn under samme sak som dem, slik hun gjorde i 2007.

Det nekter derimot Cheryl å godta, hevder The Sun å vite.

- Cheryl har gjort det klart at listen ikke er åpen for forhandlinger eller kompomisser. Ashley har ikke noe valg, han vil ha Cheryl tilbake - men med det følger det også en pris, sier en ikke-navngitt kilde i fotballstjernens omgangskrets til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nedlegger veto mot svigermor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer