CAREWS NYE KJÆRESTE? Vakre Alesha Dixon har blitt observert sammen med John Carew flere ganger den siste tiden. Foto: All Over Press
CAREWS NYE KJÆRESTE? Vakre Alesha Dixon har blitt observert sammen med John Carew flere ganger den siste tiden. Foto: All Over PressVis mer

Her er Carews nye flørt

Fotballstjernen skal ha falt for en engelsk sangstjerne. - Jeg har det bra for tiden jeg, sier John Carew til Seher.no.

SEHER.NO: Sang- og dansestjernen Alesha Dixon (29) er kvinnen som gjentatte ganger den siste tiden har blitt observert sammen med det norske fotballvidunderet John Carew (28). Og ifølge The Sun har de to stjernene virkelig funnet tonen.

- Jeg har sett saken selv i The Sun, men jeg har ikke lyst til å kommentere saken akkurat nå. Men jeg har det bra for tiden, jeg, sier Aston Villa-stjernen John Carew til Seher.no.

- Men kanskje jeg kan kommentere det på et seinere tidspunkt, legger Carew til.

Alesha, som tidligere var en del av trioen "Mis-teeq", giftet seg i 2005 med "So solid crew"-stjernen MC Harvey. Men året etter skilte de lag, etter at Harvey var utro med hennes popvenninne Javine Hylton.

Nå skal hun altså ha funnet lykken med en norsk fotballspiller. Carew og Dixon skal ha blitt observert sammen på flere av Londons topprestauranter de siste ukene...

- Hun fortjener å være sammen med en bra mann etter alt hun har vært gjennom de siste årene. Alisha er fantastisk, hun lyser opp hvert eneste rom hun beveger seg inn i - og det er kjempehyggelig at hun nå har funnet seg én som får henne til å smile, sier en venninne av sangstjernen til The Sun.

Men også Carew får skryt for sin væremåte av Alishas venninne.

- Han er en vennlig gigant. En massiv kar, men en veldig hyggelig type, sier hun.

I februar spekulerte Her og Nå i at John Carew hadde funnet tonen med Hofit Golan (27) - etter at de stadig oftere ble sett smilende sammen på kjendisfester i utlandet.
- Hun er bare en god venninne, sa John Carew den gang.

- Nå fokuserer jeg bare på kamper og trening, og vi har vist potensialet og skal gi alt for å ende på topp fire på tabellen, sier John Carew til Seher.no.

LES OGSÅ: Carew fester med fiffen