Her er bryllupsreise-babyen

«Las Vegas»-stjernen Molly Sims og ektemannen Scott Stuber klinte til på stjernespekket kjendisgalla.

GLØD: Molly Sims (38) gløder av morslykke. Her fra «Art of Elysium Heaven»-gallaen som ble holdt i Los Angeles denne helgen. Foto: Stella Pictures
GLØD: Molly Sims (38) gløder av morslykke. Her fra «Art of Elysium Heaven»-gallaen som ble holdt i Los Angeles denne helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av kjendisene på den røde løperen nederst i saken!

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at «Las Vegas»-stjernen Molly Sims (38) og ektemannen Scott Stuber (42) venter sitt første barn.

Den lille babyen i Sims mage, ble i følge de vordende foreldrene unnfanget på bryllupsreisen de to var på etter at de giftet seg i september i fjor.

«Det er en bryllupsreise-baby, som vi venter skal bli født i slutten av juni. Den første graviditeten er en nervøs opplevelse selvsagt, men vi er stort sett bare glade og spente», skrev modellen og skuespilleren da hun avslørte babynyheten på hjemmesiden sin i forrige uke.

Denne helgen gjestet Molly og ektemannen den røde løperen i forbindelse med «Art of Elysium Heaven»-galla som ble holdt i Los Angeles, og de to viste stolt frem 38-åringens voksende mage.

Formålet med gallaen er å rette fokus mot vanskeligstilte barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lasse Kolstad er død  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer