Her er bryllupsmenyen

Kelsey Grammer og forloveden bruker 1200 kroner til å brødfø hver gjest...

GIFTEKLARE OG MATGLADE: Skuespiller Kelsey Grammer og forloveden Kayte Walsh gifter seg i New York fredag 25. februar. De har planglagt en omfattende, fristende og eksklusiv bryllupsmeny.  Foto: Stella Pictures
GIFTEKLARE OG MATGLADE: Skuespiller Kelsey Grammer og forloveden Kayte Walsh gifter seg i New York fredag 25. februar. De har planglagt en omfattende, fristende og eksklusiv bryllupsmeny. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se utdrag fra den fristende bryllupsmenyen nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespiller Kelsey Grammer (55) og forloveden Kayte Walsh (29) gifter seg i New York fredag denne uken.

Paret var raskt ute med forlovelsen og bryllupsplanene, selv om Grammer først ble offisielt skilt fra ekskona Camille (42) for et par uker siden.

Men alt hastverket har ikke gått på bekostning av bryllupsmenyen!  Den omfattende menyen ble nylig offentliggjort, og inneholder en rekke eksklusive lekkerbiskener...

Bryllupsmottagelsen skal finne sted på det stilige Plaza Hotel i den amerikanske metropolen, og brudeparet har visstnok betalt omlag 1200 kroner for maten - per person. Det melder TMZ.

Prisen blir mer forståelig når man ser på hva den inkluderer - en todelt meny som dekker både bryllupsmottagelsen og middagen etterpå, samt kveldssnack, gode viner og åpen bar:

Buffet:

Reker med ingefær

Assorterte geitost-trøfler

Cherrytomater pakket i mozzarella, med opinjekjerner, kapers og pesto

Grønnsaks-fritatta med hummus og sorte oliven

Middag:

Carpaccio med kongeøsterssopp

Risotto med skogssopp

Grillet filet mignon med pepper, blå potetgrateng, glasert rosenkål med pancetta

Semifreddo med sort pepper og Grand Marnier, knuste pistasjnøtter og havsalt-trøffel

Grammers forlovede er vegetarianer, derfor inkluderer bryllupsmenyen også en rekke delikate vegetarretter. Bryllupskaken er laget av kakedesigneren Sylvia Weinstock.

Er du nysgjerrig på hele menyen? Se den her! (Ekstern lenke).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble mamma mot alle odds