Her er Bono i Norge

Hjertelig møte med Jonas Gahr Støre på Losby Gods.

HÅNDHILSTE PÅ STØRE: I det Bono ankom Losby Gods i Akershus, ble han møtt av utenriksminister Jonas Gahr Støre. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
HÅNDHILSTE PÅ STØRE: I det Bono ankom Losby Gods i Akershus, ble han møtt av utenriksminister Jonas Gahr Støre. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den irske U2-stjernen Bono (52) er mandag i Norge i anledning besøket til demokratilederen Aung San Suu Kyi (66).

Mandag var begge tilstede på Losby Gods i Akershus, der Suu Kyi skulle møte stortingspresidenten og utenriks- og forsvarskomiteen, før deltagelsen på den årlige fredssamlingen i Oslo Forum.

Bono håndhilste på utenriksminister Jonas Gahr Støre på vei inn i Godset, og vinket til fansen. Han så ut til å være i godt humør, men stoppet ikke opp for å signere autografer til de som hadde møtt opp.

Stjernen, som sprudlet da han gikk ut av bussen, lovte imidlertid å komme tilbake til fansen etter pressekonferansen og samtalene.

Aung San Suu Kyi ankom Losby Gods aller sist, og smilte i det hun ga Støre et hjertelig håndtrykk.

På pressekonferansen nølte ikke Bono med å vise hvor glad han er i Norge.

- Jeg er beære og ydmyk over å være i Norge, med dets fredselskende folk, sa han.

Bono tar demokratilederen med seg til Irland etter konferansen i sitt eget privatfly. Der skal hun motta Amnestys samvittighetspris.

Turen går deretter til Storbritannia og Frankrike.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hatet å bo med Bono

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer