Jan Erik Kjær valgte å trekke seg fra "Jakten På Kjærligheten". Foto: TV 2
Jan Erik Kjær valgte å trekke seg fra "Jakten På Kjærligheten". Foto: TV 2Vis mer

Her er bonden som trakk seg

- Det er veldig leit...

SEHER.NO: Etter mandagens episode ble det klart at det var bonden Jan Erik Kjær (41) som trakk seg fra det populære programmet.

Det var Se og Hør som fredag avslørte at en av de tre bøndene kom til å vrake sine gjenværende friere, noe som aldri har hendt tidligere i "Jakten"-sammenheng.

- Jeg har tenkt på det, men jeg visste ikke før du nevnte det nå at det var min bonde som trakk seg. Men det kom ikke som noen overraskelse. Da jeg leste at en kom til å trekke seg, tenkte jeg umiddelbart på ham. Dessuten har jeg jo litt kjennskap fra innsiden. Det er veldig leit, sa Jan Eriks tidligere frier Ole Kristian Huser til Seher.no.

Håvard Jarstad var en av de to gjenværende frierne til Jan Erik Kjær. Til Seher.no innrømmer han at han ikke tok nyheten for tungt da det ble klart at bonden trakk seg.

- Det var helt greit for meg, egentlig. Jeg hadde ikke følelser for ham heller. Men ja, overraskende var det jo, sier Håvard.

Likevel har frieren ingen negative ting å si om bonden, og mener at valget som ble tatt var av det riktige slaget.

- Det beviser at han tenker gjennom ting, forteller han til Seher.no.

Det lyktes ikke Seher.no å komme i kontakt med Jan Erik Kjær mandag.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det kom ikke som noen overraskelse