PÅ NORGESBESØK: Ifølge Marthes blogg skal kjæresten fra USA ha vært på besøk i julen. Nå er teksten endret og bildet fjernet. Foto: AP
PÅ NORGESBESØK: Ifølge Marthes blogg skal kjæresten fra USA ha vært på besøk i julen. Nå er teksten endret og bildet fjernet. Foto: APVis mer

Her er Bodes norske miss

Se den private hjemmevideoen av alpinheltens norske kjæreste!

Se videoen lenger ned!

SEHER.NO: - På fritiden er jeg mye i lag med venner og kjæresten min, forteller missekandidat Marthe Gausen Nestvold (19) i sin private hjemmevideo. Nå avslører Trønder-Avisas nettutgave at nevnte kjæreste er ingen ringere enn den amerikanske alpinisten Bode Miller.

MARTHE SOM FRØKEN NORGE? Se alle jentene her!

På bloggen sin på Frøken Norges nettsider la nemlig missehåpet og realfagsstudenten fra Nord-Trøndelag ut bilder fra sin julefeiring, hvor hun sitter i armkroken til landslagshelten Miller. Samme sted stod det at hun hadde hatt besøk av kjæresten fra Amerika i julen.

Nå er bildet fjernet, og teksten er endret til "besøk fra Amerika".

- Jeg kan ikke nekte for at jeg kjenner ham, men jeg ønsker ikke å kommentere noe, sier Marthe til t-a.no.

Bode Miller har vært en av verdens mest omtalte alpinister de siste årene, men ikke bare for sine prestasjoner i skibakkene.

Den amerikanske landslagsstjernen har også måttet tåle store presseoppslag for sine krumspring på diverse barer verden over og har fått rykte på seg for å være en av idrettens store festløver.

Bode har trolig funnet seg en sporty kjæreste i blonde Marthe. Hun har nemlig gått idrettslinjen på videregående skole, og ifølge bloggen hennes er hun også ivrig på ski. Deler av julen tilbragte hun nemlig på ski i svenske Åre.

- Jeg liker å reise og besøke nye plasser, og har blant annet bodd i Canada og Sverige, forteller missekandidaten i sin private hjemmevideo.

Se flere bilder av Marthe på Froken.no her

Se videoen her: