STERK KOST: Bildet av Lady Gaga viser for mye av hennes bryst, ifølge amerikanske myndigheter. Foto: All Over Press
STERK KOST: Bildet av Lady Gaga viser for mye av hennes bryst, ifølge amerikanske myndigheter. Foto: All Over PressVis mer

Her er bildet USA ikke må se

Lady Gagas bryster blir for sterk kost for den amerikanske sensuren.

SEHER.NO: Dette bildet av Lady Gaga blir for sterk kost for de amerikanske toll-myndighetene, og de har meddelt Q at de ulovlige brystene skal dekkes til, hvis de vil magasinet skal stå i amerikanske kiosker.

Amerikanske myndigheter har på forhånd bannlyst britiske Q Magazines forsidebilde av Lady Gaga, der hun holder en hanskekledt hånd over sine bryster. Men hanskene dekker ikke hele brystet, og man kan dermed se nederste del. Samtidig tar hun seg i skrittet med den andre hånden.

I følge amerikansk lov er det forbudt å vise det kvinnelige bryst fra brystvortens øverste topp og nedover. Myndighetene har samtidig uttrykt bekymring over Lady Gagas hånd mellom bena, melder BT.dk.

Det spekuleres i om Lady Gaga opprinnelig hadde planlagt å opptre på coveret med en dildo festet mellom bena, som en slags kommentar til ryktet om at Gaga egentlig er en mann.

- Meg med en dildo på forsiden. Det ville vært en god historie, skal Lady ha sagt til Q da hun møtte opp til fotoshooten.

Ideen ble for sprø for bladets redaktører, og etter mye frem og tilbake, og tårer fra Lady Gaga, ble det bildet som USA nå bannlyser arrangert.

Magasinet blir sluppet i april.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fikk HIV-panikk etter turne