Her er bildet som forfølger henne

19-åringens «nakenfortid» skaper overskrifter. Men hun skammer seg ikke.

SKAPER OVERSKRIFTER: Forsiden fra Berliner Kurier forfølger 19 år gamle Lena. Likevel er hun storfavoritt foran lørdagens Eurovision-finale. Foto: Reuters / Faksimile Berliner Kurier
SKAPER OVERSKRIFTER: Forsiden fra Berliner Kurier forfølger 19 år gamle Lena. Likevel er hun storfavoritt foran lørdagens Eurovision-finale. Foto: Reuters / Faksimile Berliner Kurier Vis mer
SEHER.NO: Midt i Eurovision-sirkuset har Tysklands artist, Lena Meyer-Landrut (19) opplevd å få mye fokus på en toppløsvideo fra i fjor.

Det har vakt stor oppsikt i Tyskland at Lena i fjor stilte opp toppløs sammen med en gutt i et badebasseng i forbindelse med en TV-innspilling. Avisen Berliner Kurier (ekstern lenke) har blant annet valgt å trykke et stillbilde fra videoen, som viser 19-åringen toppløs.

Selv tar imidlertid «Satellite»-sangerinnen «nakenskandalen» med knusende ro.

- Jeg bare gjorde det, og jeg synes det er helt greit. Det var jo ikke akkurat porno eller noe sånt, har Lena ifølge VG uttalt til nyhetsbyrået DPA.

Overfor VG Nett innrømmer artisten dog at hun ikke ville stilt opp på det igjen.

- I dag ville jeg ikke gjort en slik scene igjen, men jeg skammer meg ikke over noe av det, sier hun via sin pressesjef Nico Gössel til avisen.

19-åringen  har på kort tid rukket å bli et av de største stjerneskuddene i Tyskland, og hennes MGP-låt «Satellite» har lenge ligget på toppen av de tyske hit-listene. 

Til Seher.no innrømmet Lene denne uken at hun synes den norske finalisten Didik Solli-Tangen (22) er kjekk.

- Ja, han er kjekk. Men jeg vil ikke si noe mer enn det, smilte hun lurt.


Nylig ga Lena ut sitt første album «My Cassette Player», som debuterte på førsteplass på de tyske album-listene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Ler av rykteflommen