FALT FOR UNG SKJØNNHET: Olivier Martinez skal ha falt pladask for vakre Rosie Huntington Whiteley etter å ha sett henne på scenen i Victoria's Secrets undertøysshow. Foto: Stella Pictures
FALT FOR UNG SKJØNNHET: Olivier Martinez skal ha falt pladask for vakre Rosie Huntington Whiteley etter å ha sett henne på scenen i Victoria's Secrets undertøysshow. Foto: Stella PicturesVis mer

Her er bildet som beviser ryktene

Filmstjernen falt for undertøysmodell - som er halvparten så gammel som han selv.

SEHER.NO:  Den franske skuespilleren Olivier Martinez er tidligere kjent for å ha vært sammen med popartisten Kylie Minogue i fire år, og han støttet henne blant annet gjennom den tøffe perioden da hun slet med brystkreft.

Men i 2007 tok forholdet slutt og Martinez har holdt seg unna rampelyset - helt til nå.

Lørdag dukket nemlig filmkjekkasen opp i Paris hånd i hånd med den britiske undertøysmodellen Rosie Huntington Whiteley - etter at ryktene om et forhold mellom de to de siste dagene har versert i franske medier.

At Rosie (22) kun er halvparten så gammel som Olivier, som fyller 44 neste uke, så ikke ut til å bry noen av turtelduene, mens de spaserte rundt i Saint-Germaine-området i den franske hovedstaden.

Rosie - som jobber som fast modell for undertøysmerket "Victoria's Secrets" skal ha truffet Olivier første gang under klesmerkets store visning i New York i november.

En venn av paret sier til Daily Mail at de to har møtt hverandre et par ganger til før helgens romantiske møte.

- Rosie besøkte Olivier for å feire nyttårsaften med Olivier. Han tok henne med til en fest arrangert av en venn av familien. Dette besøket beviser at de er et par, sier kilden til avisa.

Rosie regnes som en av Storbritannias mest talentfulle modeller, og har flere ganger blitt kalt "den nye Kate Moss" på grunn av sin naturlige skjønnhet.

Hverken Olivier eller Rosie har foreløpig kommentert de siste bildene.

LES OGSÅ: Tila gleder seg til å gi broren baby