STORMENDE FORELSKET: Ashlee og Evan hadde kun øyne for hverandre da de feiret forlovelsen med venner og familie på torsdag.
STORMENDE FORELSKET: Ashlee og Evan hadde kun øyne for hverandre da de feiret forlovelsen med venner og familie på torsdag.Vis mer

Her er bildene fra forlovelsesfesten

Evan Ross fridde til Ashlee Simpsons på dagen ti år etter at han mistet sin norske far.

SEOGHØR.NO: Det var en kveld i kjærlighetens tegn da popstjernen Ashlee Simpson (29) og halvt norske Evan Olav Ross (25) feiret at de snart blir mann og kone.

Det nyforelskede paret hadde invitert sine nærmeste venner og familie, og klarte knapt å ta blikket fra hverandre hele kvelden.

- For en fantastisk forlovelsesfest med de vi er glade i. Vi skal gifte oss!, skrev sangeren euforisk på sin Twitter-side.

Bryllup og bursdag

Men det var ikke bare det vordende brudeparet som ble gjort stas på, samme dag fylte nemlig Evans verdenskjente mamma, soul-dronningen Diana Ross, 70 år.

Evan, som mistet sin norske far Arne Næss Jr., da han bare var 16 år, og brukte anledningen til å hylle sin kjære mor.

- Gratulerer med dagen, mamma. Jeg elsker deg såååå mye!, skrev han på et Instagrambilde av han og moren.

Hyller moren

Etter et halvt år som kjærester gikk Evan ned på kne i januar, nøyaktig 10 år etter at pappaen døde i en klatreulykke i Sør-Afrika.

- Mitt livs kjærlighet sa ja!, annonserte han i lykkerus på Twitter.

Nå blir det bryllup til sommeren, og supermamma Diana har tatt på seg oppgaven som bryllupsplanlegger. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, skal vi tro sønnen:

- Hun er involvert i hele prosessen, og har full kontroll på alt fra forlovelsesfesten til bryllupet. Hun er en fantastisk mor, sier han i et intervju med People. 

Med på festen var også Ashlees storesøster, popstjernen Jessica Simpson (33). Hun så strålende ut i en kort, tettsittende kjole etter å ha gått ned 30 kilo siden yngstesønnen ble født i juni.  

«Feirer med bestevenn og søster. Jeg er så glad i henne», skrev den stolte storesøsteren til bildet.

LES OGSÅ: Her bekrefter hun romansen til Evan.