Her er bildene Britney helst vil glemme

Den berømte popstjernen fyller 30 år i dag, men ikke alle minnene gir henne grunn til å smile.

TØFT LIV: Karrieren til Britney Spears - som i dag fyller 30 år - har vært preget av like mange nedturer som oppturer. Foto: All Over
TØFT LIV: Karrieren til Britney Spears - som i dag fyller 30 år - har vært preget av like mange nedturer som oppturer. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra de største Britney-skandalene nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Britney Spears ble raskt en av verdens mest berømte popstjerner etter at hun slo gjennom med mega-hiten «Hit Me Baby One More Time» i 1999.

Men med stjernestatusen fulgte også en oppmerksomhet som Britney slet med takle.

Hennes mange unge fans fulgte sjokkert med fra sidelinjen mens Britney blant annet ble avbildet på byen uten truse, barberte av seg håret, angrep en bil med paraply og kjørte bil med sin sønn Sean Preston på fanget, mens han fortsatt var en baby.

Nedturen avsluttet med et brak, da Britney i 2008 ble innlagt til psykiatrisk behandling, og fikk diagnosen bipolar lidelse.

I dag kan imidlertid Britney feire 30-års dagen i forvissning om at skandalene ser ut til å være historie.

Etter at hun oppnevnte sin far Jamie som verge, og ble sammen med sin manager Jason Trawick har tobarns-moren byttet ut skandalene med familieliv.

Se flere bilder fra de største Britney-skandalene her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer