BILDEBEVISET: Patrick Swayze har kjempet hardt mot kreften siden den ble kjent i fjor, men etter en rekke falske dødsrykter så han seg nødt til å sende ut dette bildet for å bevise at han fortsatt er i live. På bildet poserer en blid Swayze sammen m Foto: Scanpix
BILDEBEVISET: Patrick Swayze har kjempet hardt mot kreften siden den ble kjent i fjor, men etter en rekke falske dødsrykter så han seg nødt til å sende ut dette bildet for å bevise at han fortsatt er i live. På bildet poserer en blid Swayze sammen m Foto: ScanpixVis mer

Her er bildebeviset på at Swayze lever

Dødsryktene har gått så langt at Patrick Swayze sendte ut dette bildet.

SEHER.NO: Patrick Swayze (56) har kjempet mot kreften i bukspyttkjertelen siden i fjor, og nå kjemper han også mot ryktene om sin egen død.
 
Torsdag meldte nemlig radiostasjonen Kiss FM at "Dirty Dancing"-skuespilleren var gått bort. Nyheten ble kjapt plukket opp på Twitter og flere amerikanske medier, før skuespilleren selv kom på banen og måtte fortelle verden at han fortsatt var i live.

- Patrick Swayze lever og nyter livet, samtidig som behandlingen hans går bra, sa PR-talsmannen Annett Wolf til People.

Nå har Swayze også sendt ut et bilde av seg selv sammen med kona Lisa Niemi for å bekrefte at han fortsatt puster. På bildet er Swayze avbildet sammen med kona, og hundene Lucas og Rhodesian på deres ranch i New Mexico.

- Dette er for å bekrefte at Patrick Swayze ikke gikk bort denne morgenen, stikk i strid med flere uansvarlige oppslag som stammet fra en radiostasjon i Jacksonville, Florida. Patrick Swayze er i live, han har det bra og nyter livet. Han fortsetter å respondere bra på behandlingen, sier en talsperson for Swayze ifølge DailyMail.
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Nekter å dø i sengen