Her er Bieber på McDonald's

22.000 forventingsfulle fans stod og frøs mens de ventet på sitt idol - men Bieber selv koste seg på McDonalds.

PÅ MÆKKER'N: Biebers kamerat, trolig bråkmakervennen Lil Twist (t.v), og fire andre i følget gikk inn på McDonald's på Berger ved Kløfta for å kjøpe mat til superstjernen. Justin selv ble sittende i bilen sammen med sjåføren og livvakten sin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ MÆKKER'N: Biebers kamerat, trolig bråkmakervennen Lil Twist (t.v), og fire andre i følget gikk inn på McDonald's på Berger ved Kløfta for å kjøpe mat til superstjernen. Justin selv ble sittende i bilen sammen med sjåføren og livvakten sin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: Den kanadiske superstjernen Justin Bieber (19) ankom Oslo lufthavn Gardermoen i privatfly rundt klokken 17 tirsdag ettermiddag.

Det har vært knyttet spekulasjoner til «Baby»-sangerens videre bevegelser etter ankomst.

Bieber og hans følge ble hentet i to svarte Mercedeser på Gardermoen, som gjorde et stopp på McDonald's ved Kløfta slik at stjernen kunne få seg en matbit før konserten.  

Bieber selv ble sittende i bilen sammen med sjåføren og en livvakt, mens fem i hans følge - blant andre det som trolig er kameraten Lil Twist (20) - gikk inn på McDonald's og kjøpte take-away-maten.

- De kjøpte Chicken McNuggets, kyllingsalat, Big Tasty, cappuccino og Coca Cola. De var svært hyggelige, forteller en ansatt ved McDonald's-restauranten til Seoghør.no.

Om det faktisk er Lil Twist som er med Bieber til Oslo, blir det trolig ikke bare nattesøvn på hotellrommet.

Rapperen og broren hans er begge glade i å feste, og de to skal angivelig ha rullet jointene på en oppsiktsvekkende fest med 19-åringen i januar. Det var også Lil Twist som kjørte Biebers hvite Ferrari da en paparazzifotograf ble påkjørt og drept av en annen bil 1. nyttårsdag.


Ventet forventingsfulle
Ifølge Oslo politidistrikt var det ventet at popstjernen skulle dra rett til Telenor Arena, der hans tre Oslo-konserter skal holdes tirsdag, onsdag og torsdag.

Dørene til den enorme konsertarenaen åpnet klokken 18.30, og ivrige «belibers» har i flere timer stimlet til Fornebu. Mens Bieber selv koste seg med McDonald's-mat, ventet tusenvis av unge fans på ham i gråværet ved konsertarenaen.

- Nå begynner det å bli skikkelig, skikkelig fullt her. Venteområdet, foran der hvor selve køen begynner, er fullstendig stappa, forteller Se og Hørs journalist på stedet, Marius Kromvoll, til Seoghør.no.  

Det grå, kjølige vårværet med regn i lufta tirsdag ettermiddag er neppe den optimale oppladningen til Bieber-konserten, men Se og Hørs utsending rapporterer om god stemning.

- Jeg ser mange forventningsfulle, små ansikter her. Mange som fryser i de lette sommerantrekkene sine, med «JB» skrevet på kinnene. Tydelig at rosehavoppfordringen blir fulgt, tusener av jenter med rose i hånda her. Bieber-hitsene går på repeat, sier Kromvoll, og understreker at det råder eksemplarisk oppførsel blant ungjentene.

De mange vaktene ved Telenor Arena har nemlig advart om at de som måtte finne på å løpe eller utagere, vil bli kastet ut.

Justin Bieber holder tre utsolgte konserter på Telenor Arena den 16., 17. og 18. april.

LES ALLE VÅRE BIEBER-SAKER HER!LES OGSÅ: - Håper ikke vi besvimer