Her er beviset!

Den forslåtte MTV-stjernen viser frem blåmerkene etter det brutale overfallet.

FORSLÅTT: Tila Tequila viser frem sin forslåtte kropp, etter at hun ble angrepet med steiner, ølflasker og mennesklige ekskrementer under en sceneopptreden.
FORSLÅTT: Tila Tequila viser frem sin forslåtte kropp, etter at hun ble angrepet med steiner, ølflasker og mennesklige ekskrementer under en sceneopptreden. Vis mer
SEHER.NO: Lørdag formiddag ble Tila Tequila (28), kjent fra MTV-serien «A Shot At Love», angrepet av rasende musikk-fans, da hun skulle opptre under «The Gathering of the Juggalos»-konserten i Hardin County, Illinois

- Jeg gikk på scenen og med én gang, selv før jeg hadde kommet meg ordentlig på, begynte menn å kaste enorme steiner i ansiktet mitt, ølflasker som skar meg i øyet og de brant nesten håret mitt. De tok til og med bæsj ut av port-0-pottyen og kastet skitt og piss etter meg på scenen sa Tequila til TMZ.com etter hendelsen. 

Nå, etter å ha blitt lappet sammen og beordret av legene til å holde seg ute av ute av solen i et helt år, planlegger realitystjernen å saksøke arrangørene av festivalen.

- Advokaten min er på saken. Det verst er at jeg faktisk ble advart om at det kunne skje, av både fans og crew. Men arrangørene sverget på at jeg var trygg. De sa det var nødvendig at jeg gikk på scenen. På et tidspunk kom en fra crewet og sa: «Dere kan ikke la henne gå på. Det kommer til å bli farlig. Publikum er klare for å kaste ting på henne og skade henne», forteller en forslått Tila til E!

Men på tross av at Tequila var både nervøs og bekymret, så gikk hun på scenen likevel, etter at arrangørene skal ha tryglet henne om å i hvert fall synge en sang.

- Du skulle sett de menneskene, eller monstrene, uansett hva de er, de var veldig sinte og voldelige. Jeg måtte sy flere sting, like over øyet, fordi jeg ble truffet av en stein, sier Tequila.

Ifølge Tequila fryktet hun for livet sitt under angrepet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De kastet enorme steiner i ansiktet mitt.