SLÅR TILBAKE: «Her, til dere som fortsatt ikke klarer å la dette ligge og som faktisk tror det dere leser (nei vi gjør ikke det assa) og ikke har evne til å tenke på egenhånd, here you go fuckers!», skriver Jan TThomas Mørch Husby på nettsiden t Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: «Her, til dere som fortsatt ikke klarer å la dette ligge og som faktisk tror det dere leser (nei vi gjør ikke det assa) og ikke har evne til å tenke på egenhånd, here you go fuckers!», skriver Jan TThomas Mørch Husby på nettsiden t Foto: Stella Pictures Vis mer

Her er beviset

Jan Thomas Mørch Husby er ikke alvorlig syk.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I starten av september så den norske kjendisstylisten og programlederen Jan Thomas Mørch Husby (44) seg nok en gang nødt til å slå tilbake mot ryktene om at han har aids.

Jan Thomas viste seg nemlig 14 kilo lettere under TV 2s høstlansering i Bergen i august, noe som satt ryktene igang på nytt.

- Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Tidligere har jeg ikke villet kommentere ryktene av hensyn til dem som faktisk har aids. Jeg føler at det blir respektløst overfor dem og den viktige kampen de fører. Men nå sitter jeg her ti år etter at jeg for første gang fikk høre ryktene, og har aldri følt meg sunnere, sa han til Her og Nå i starten av september.

Nå har han imidlertid tatt enda et grep. På hjemmesiden til ektemannen Christopher la han nemlig nylig ut beviset - en HIV-test - for å vise til hele verden at han ikke har sykdommen.

Innlegget har tittelen «Frisk som en...», og ved det synlige beviset skriver han litt om sitt eget «dokument-stunt».

«For å sette en siste stopper for flere spekulasjoner (spar meg)… Her, til dere som fortsatt ikke klarer å la dette ligge og som faktisk tror det dere leser (nei vi gjør ikke det assa) og ikke har evne til å tenke på egenhånd, here you go fuckers!», skriver han i innlegget, som er etterfulgt av et bilde av en smilende Jan Thomas, som viser fingeren til kamera.

Da 44-åringen ble innlagt på sykehus etter hjemkomsten fra USA for ti år siden ble han utsatt for de samme ryktene som han har blitt i det siste.

Til Her og Nå har «Happy Day»-programlederen tidligere fortalt at han reagerer på at han i det hele tatt er nødt til å slå tilbake mot rykter som dette.

- Det er trist at vi i 2011 ikke har kommet lenger enn at jeg må gå ut å si at jeg ikke har aids. Det er til å få vondt i hjertet av at jeg må si dette. Samtidig vil jeg vise støtte til dem som har det, spesielt siden jeg har mistet venner som fikk aids, har han sagt.

«Nå legger vi dette dødt, right?», skriver stylisten på nettstedet.

Han har så rett, så rett. Jan Thomas er ikke syk. Det har han bevis på.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Jan Thomas Mørch Husby fredag morgen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jan Thomas har gått ned 14 kilo  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer